glad :)

Sitter och lyssnar på song cry med jay-z, mys låt som de va riktigt längesen ja lyssnade på. 
Maria Revelj har tagit körkort, STORT grattis:). Pratade med Kim i morse, ahh längtar längtar längtar efter den tjejen alltså, jag tror vi skulle kunna sitta och snacka i timmar om och om igen! elin hade ringt igår,
tränade med emma pålsson, fikade& kikade på BB/ Floor filler med zandra, sms:ade med johanna, sprang på SÅFIA (kärlek) och maria, snackade med nilen, åkte på kupan med nalu.
shit tjejer ni är b ä s t!

ja e leeedig tills på löööördag.. yahoooo
peace!

vardagen

Jag har många tankar i mitt huvud just nu.
Var ute på promenad med mamma och jullan idag, det var så skönt att prata med henne, det händer ju så sällan nu för tiden tyvärr. Vi gick igenom sånt som hände för ett år sen, sånt som händer nu och sånt som kommer hända om tre veckor och om ett halvår.
Det går bra på jobbet, börjar bli lite rastlös pga snöbristen och att jag kan åka så sällan, dessutom har jag varken brädan eller skidorna uppe men det blir till att hämta hem dem nu tror jag.
Vi super mycket och det är slitsamt, men jag har börjat träna på jocks nu så då kan jag sysselsätta mig med det istället.
För övrigt märkte jag inte ens när det var jul.
jag längtar ihjäl mig tills Elin kommer hem. Det känns dölänge med tre veckor kvar, men förhoppningsvis går det fort.

Nu ska jag äta kaka.
Peace


yeah..

yeah..


Godmorgon

Väckte nyss Nalu, vi satt och kollade på lite party pics som Kim tog senast vi sågs. Dom var fina :)
I söndags fick vi ryck på jobbet, alla skulle ut och Dippan var det självklara eftersom vi är stammisar där, allihopa! Skickade iväg ett sms till Nalu, gick och la mig och sov som vanligt och sen ringde hon upp mig mitt i sömnen, kom fram till att jag skulle hämta henne i Aspås och sen skulle vi "dricka sprit till klockan sju" typ sagt och gjort det blev en helkväll, väldigt sjuk sådan men grymt jäkla roligt. Mycket folk och vilka var först in då, mm exakt  - VI. Sen cruisade vi lite i Åre igår och var på besök i det berömda klamydiahuset, trevligt trevligt och väldigt mysigt kollektiv. Vi skrattade åt anledningen till varför vi hamnade där och det måste nog ha varit ödet som förde oss samman igen, slutsats: man ska alltid plocka upp liftare.!
Hyrde världens kassaste film igår; 40days & 40nights för jag har hört jättemånga säga att jag är så lik tjejen i den filmen men jag vet inte riktigt, svårt att säga.. Dålig var den iallafall. Sen sov vi, skönt men kallt!
Idag är det exakt en månad kvar tills ELIN kommer hem, jag längtar som tusan!!!!
Nu ska jag ut med Jullan.
Peace

grymt soft

grymt soft


Longboardbrud

Longboardbrud


Hemma två dagar

Och det mesta ska hinnas med. Om ett tag tänkte jag stoppa in Nalu productions senaste i stereon och rulla iväg till Krokom (hemska ställe :) för att hämta ut mitt körkort jag är nämnligen nybliven laglig förare. Det ni! Nog för att det tog sisådär ganska exakt ett år men nu är det gjort! Fattas bara att betala in avgifterna vilket jag gruvar mig lite för, har faktiskt ingen aning om hur mycket allt har gått på.
Liftade hela vägen hem igår från Åre. först jobbade jag mellan 7.30 - 11 sen gick jag hem, tog det lite lungt en timme och bestämde mig för att jag inte orkade vänta på bussen som gick vid 17-tiden så jag gick ner till vägen och satte upp tummen i luften. Det tog inte mer än en kvart innan en buss stannade så jag fick åka med till Järpen. Busschauffören var trevlig, han hade kört några kids från gymnasieskolan till kabinbanan för träning i backarna. Jag tackade för skjutsen och gick sedan in på grillen i Järpen för att fördriva sisådär en timma där inne, åt hamburgare och läste ÖP, ahh :) Klockan började närma sig tre och det gick en buss till Östersund vid halv fyra därifrån men jag var så rastlös så jag gick ut på vägen igen och fortsatte lifta. Första bilen stannade och jag fick åka med till Mattmar. Han som plockade upp mig berättade att han minsann också hade liftat många gånger i sina dar och att han därefter hade lovat sig själv att sen den dagen han tog körkort alltid skulle stanna för liftare, "- man vet ju själv hur det är"
I Mattmar satt jag fast i nästan en timme, kallt och mörkt och jag hatade alla som körde förbi ensamma i sina varma, sköna bilar. Lyckligtvis stannade Yvonne med sin fullastade bil och trasiga, rasslande bromsvajjer och vi fick en trevlig pratstund in till busstorget. Hon berättade om sin rädsla för att köra på kvällarna i mörkret och älgar som inte syns. Hon sa också att hennes son Adam gick på europaskolan ca tre mil utanför Eskilstuna och att han var sponsrad av four elements och hade fått erbjudande från Peak Performance, inte dåligt minsan! Dessutom hade han hängt på fjället med Jon Olsson och Jacob Wester under jullovet så han var hyfsat nöjd :) Jag fick mina fötter varma och äntligen var jag framme efter ca tre timmars liftande.
sen ringde jag till Nalu och mötte henne och Anna på Hemköp där dom handlade tacos och tårt-tillbehör. Det var grymt kul att se dom tjejerna igen! Fick skjuts hem med Anna sen så igår åkte jag ingen buss på hela dagen, det var ovanligt för att vara mej :) Åker ju typ alltid skidbussarna i Åre annars.
Så nu sitter jag här i morgonrock och lyssnar på HIM.. Jullan ligger och vilar som vanligt på mornarna. Och jag vaknade vid sju,kunde inte somna om, suck ... men men inte så värst trött nu ändå.

Ah, det rullar på annars, allt på jobbet och livet i allmänhet -men så är det ju. förresten läste jag i g.rekordbok att idag är alltid världens längsta dag för varje dag utökas med nån millisekund eller var det nu var, minns inte riktigt. men det är intressant!
nu ska jag ut och röka. peace

Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!