30 november

godkväll!
kom hem till ett riktigt party, musik på högsta volym inne på toaletten (det händer rätt ofta faktiskt, shysst att duscha till!) elin hällde upp ett glas vin till henne och ett till mig, erik hakade på med sitt vin och nu är det middags tajm för dem.
åh har haft sån sjuk mensvärk idag så vid tio-tiden kändes det inte som jag skulle överleva dagen men det gick minsann bra och efter en lång dag med övertid är vi alltså hemma nu. skönt det.
jobba i helgen också men sen reser vi hem dn 15:e december.
och imorgon är det första december. på söndag ska vi ha första adventsfika om vi nu kan tajma när alla har jobbat klart :) några jobbar mellan 7-15 och några mellan 15-22. men de går nog fint!
ska sova snart..

saknar er!!!!
puss och kram

snyggingarna

snyggingarna
Erik och jag på julbordet i lördags!

Han kom med frukost på sängen till mig i lördags morse, jag vaknade av att han sjöng jättefint :) fick ett par jättefina örhängen och en tvål formad som ett hjärta då på morgonen också, mycket bra sätt att vakna på! Sen drog jag, Erik och Petter ut på en sväng och handlade lite vin, öl och annat som vi behövde till kvällen. Hem och duscha, öppna presenter med allihopa (fick hur mycket som helst! massa fina och mysiga grejer,blev skitglad!) duscha, prova kläder rätt länge och äta tårta, supergod och jättefin som Erik hade gjort! Vi var alla mycket nöjda med den.
Sen kom Tina, Ellen, Daniel och hans tjej, Christine (tror jag hon hette) och hennes danska pojkvän Mike. Så satt vi här ett tag och drack och hade det trevligt, sen ut i spöregnet och vänta på taxi ett jäkla tag men till slut kom vi iväg. Ingen vidare god mat men mycket dans och alkohol blev det den kvällen :)
Jag hade jättekul och det hände mycket den dagen, min födelsedag den 25 november. För nu är jag tjugo gott folk. Tack för alla grattis förresten! Det värmer :)

Åh jag är så KÄR ....

Elin

Elin
Min snygga syster!

24 november

en månad kvar tills det är julafton minsann, gött de ju! kommer gå superfort kan jag lova. kommer kännas konstigt att komma hem till julmys, snö och kyla för när jag var hemma sist var det ju sommar och shorts,. längtar ihjäl mig efter att få åka skidor iallafall :)
nu har vi jobbat länge utan en ledig dag, men nu har vi fri helg framför oss och det känns riktigt skönt! idag kunde vi egentligen också vara lediga för de ska läggas nytt golv på vår avdelning men de kändes lika bra att jobba när vi ändå fick möjligheten. så idag har Kalle & Erik varit i källaren och vaskat lite formar, lekt med trycksprutan och kört truck :) jag har varit inne i skjärehallen hela dagen tillsammans med de läskiga grabbarna. som ni säkert förstår är det ju bara hårda grabbar som jobbar där, och faktiskt två tjejer, de är coola. Allihopa har ett järnförkläde och en järnhandske, och sen hänger det stora bitar griskött bredvid dem som de bara är att börja skära ifrån, nästan hela biten används till nånting. Nåja, nog om det, kanske inte så intressant för er att läsa.. men fan ni skulle varit med en dag på Gilde och sett allting, det är kul!
Sen var det ju också julgröt i kantinen till lunch eftersom det var fredag! fick gratis eftersom jag fyller år imorn, shyrrans! :)
Så efter att jag hade hämtat ut två megastora paket, ett från mamma och ett från pappa så gick jag hem och la mig och sov, helt slut.. blev väckt av Erik efter typ en timme. skönt att vila lite.
Elin, Emma & Petter jobbar till nio ikväll.. jag ska nog dricka lite öl snart och sen imorn ska jag fylla år hade jag tänkt :) Sen blir det förfest hos oss imorn med folk från jobbet och massa go dricka och bra musik, sen kanske vidare till nästa norgefest men sen iaf på Gildes julbord -06! det ska bli hur kul som helst!

orkar inte skriva mer nu, äta lite chips istället, peace over and out!
å kram förstås

tsda

tjaoo.
nyss vart en sväng och kollat på skidor,typ enda stället där dom har de här i haugesund. asnice å kika lite på årets modeller och fundera lite på vilka jag ska skaffa mig. för de blir nya skidor till den här säsongen.
är grymt sugen på att åka nu iallfall, längtar tills första gången de blir till att åka skidor!
är typ tre veckor kvar att jobba nu.. nitton jobbdagar räknade kalle ut igår, shysst de ju!
på lördag blir det julfest iallfall ska bli skitkul. de blir förfest hos oss me lite folk från jobbet, öl och lite uppträdanden, elin ska spela gitarr, emma ska lägga pussel och erik ska jonglera med pennor. öööh.
duscha, göra lite mat och vidare till jobbet på nylagd asfalt.

typ sådär några få dagar kvar tills den tjugofemte faan va nice å bli tjugiiiiiii......

japp. over and out, peace!

Torsdag 16/11

Helg? såfan heller. här är det jobba eller jobba som gäller (haha, skrev fel först, skrev jibba istället för jobba.. om det ändå vore SÅ shysst att man fick välja mellan att jibba eller jobba, easy choice liksom! =)
Nåväl, det blir iallafall jobb både lördag och söndag. Nästa fredag får man egentligen vara ledig för dom ska lägga nytt golv på våran avdelning (yeah right som att det behövs det är ju bara hundra år gammalt :) men vi ska jobba då! Sen blir det säkert jobb på lördag, min FÖDELSEDAG (den 25:e) men efter de är de julbord på kvällen, yahoo det har vi längtat efter aslänge! Öyvind ska hit på förfest, fett!
jag mår bra iallafal. och jag är glad över att MARIA ska till Sverige, då är vi lite närmre varandra och dessutom är det nog det bästa för henne. tänk när man får en maria kram, åå loooooove!!!
idag är det Petters birthday eller bursda som de heter på norska, vet inte alls hur de stavas men jag kan tänka mig att det är nåt sånt. det ligger megastora ballonger på Kalles madrass och en asfet tårta ligger i kylen, mums med tårta liksom. ÅH! fan vad det värker i axlar, rygg, fötter, ben ja överaaaallt.. men det är fint.
Förresten tycker norskarna de är konstigt när vi säger "nej tack, det är bra"
Elin har just färgar håret, mörkt=skitsnyggt! Å nu färgar hon på Emma... åå vilka babes dom kommer bli!
Kalle har fått sin dator idag så han och Erik är på Oasen och hämtar den för tillfället, nu kommer han förmodligen nörda ännu mer än tidigare, svårt att säga om det går överhuvudtaget men det fixar han tror ja :)
jag vill till åååååååre.... ska önska mig ett par nya skidor av mig själv och kanske lite av farmor & farfar i julklapp minsann, de ska bli naaajs! ska åka med johan massor då! om du läser de här så skriv en kommentar för sjutton förresten.. du skriver ju aaaaldrig till meeej johaaan. jag saknar dej btw! och lillsyrran massor med. å mami förstås, ååå min mammaaaaaaa =) grattis i förskott till dej mami! (p.s. hon fyller år imårn!)
Men hallå, where did november go liksom? dagarna bara flyger förbi men det är såå bra för snart är det utgång=hemgång på jobbet!
nu ska jag och erik duscha, inge kul å lukta kött längre, typ.

Peace, puss och hej, jag tänker på dej! tihi <3


Måndagkväll

Godafton.
Nyss hemkommen från vårat shoppingsenter Oasen, trevligt ställe det där. Finns snygga vans skor!

Igår hade vi en skön söndag, började med att jag och Erik vaknade vid typ ett tiden, kollade på film och åt chips & godis till frukost. Sen kom Elin & Emma hem som hade jobbat mellan 7-15, stack dom ut och sprang och medan dom var ute började vi storstäda allihopa, Petter tog disken (en riktigt stor hög speciellt efter tacosen i lördagskväll där vi lämnade tallrikarna och allting sådär skönt på bordet och gjorde nåt annat, t.ex drack öl =) nåväl, jag, Erik och Kalle dammsög, möblerade om allting, flyttade våran sovplats, matbordet och soffhörnan med TV och DVD:n, så nu har vi, som Erik sa, en perfekt hångelsoffa :) och dammade lakan, madrasser och täcken. De hann ligga ute ett tag innan det såklart började regna, det regnar här i princip varenda dag. Och blåser.
Så vi fick en riktig storstädning och shysst möblering, det blev asbra! Känns skönt att ändra littegrann.

Om man gör en Erik betyder det att man slår sig, rejält. Han gör det typ hela tiden... nu har jag vant mig vid att han skriker till; "aj!" är ett normalt beteende för honom :) Och inte bara han, Emma slår pannan i dörren ut från kantinen så hela gänget på typ tio gamla teknik gubbar börjar asgarva, Elin har tjugo blåmärken på benen, alltid! Men det blir så, man liksom slår i armar, ben och huvud i allt möjligt... ojoj.. =)
Igår fyllde Emelie 19, grattis till henne! På torsdag blir det kalas här för då fyller Petter år! Min mamma fyller år på fredag (wohoo grattis mami!) och om mindre än två veckor är det jag som fyller sschjugiiiii.

När vi kommer hem är det till att fira en riktig mysjul, sen bär det av till Barcelona för en shysst reunion, ser jag fram emot, massa babes! <3 Saknar maria, nalu, såfia och alla andra som ska dit!


Puss och kram ät en banan, P E A C E .
over and out ----->

på väg hem

på väg hem
Erik och jag på väg hem från jobbet idag!
Oddveig i bakgrunden, (hon är sjukt lik min kusin Lovisa som är typ 8 år.)

Lördagkväll

Godkväll kära läsare !
vi har just varit och storhandlat (och jag fick låna eriks nya skitsnygga byxor!!!, yes!) den här veckan testade vi en ny handlingsmetod, nämnligen att alla skulle handla själva vad dom ville ha. så efter tre olika affärer och typ tjugo påsar senare kom vi hem. det blev ett välfyllt kylskåp med namn på mjölken, skinkan, äggen osv... =) men det ska nog blir bra. ikväll blir det tacos till middag, nu var det riktigt längesen vi käkade tillsammans allihopa så det ska bli trevligt!
Lyssnar på P3 varenda dag på jobbet och det är ju så sjukt kul alltså... fy fan norskarna har humor alltså! Kompani Knudsen, Radioresepsjonen & Osenbanden är helt klart det bästa. DJ Friendly är också bra.
Så det är mycket nöje på jobbet! =)
Det har haglat här förresten, kom en liten skur igår tror jag det var, + lite grann idag.
Petter bytte till vinterdäck idag, jag fick hjälpa till lite genom att skura däcken med en diskborste, det kände jag mig stolt över minsann. Så nu blir det säker körning hädanefter i Haugesund. Och för att inte tala om hemvägen, känns gött.
Har lite ont i huvet men nu är det dags för en öl.

peace!

Fredag 10/11 (dagarna går så fort!)

ja, godmorgon!
som vanligt ringer väcklarklockan tjugo gånger innan jag eller erik vaknar. eller ja, han brukar ju ändå inte vakna :) idag klev jag upp vid halv tolv, stack ut och sprang, blev rejält skrämd av en hund men det gick bra.
skönt att komma hem, duscha och ändå ha lite tid över istället för att behöva gå till jobbet på en gång.
så nu sitter jag här och äter turkisk peppar till frukost :)
Lyssnade på NRK P3 igår på jobbet, sjukt bra program dom har där! Bla berättade dom att enligt FN:s konsolution (?) så är Norge det bästa landet att leva i, medan Nigeria är det sämsta. Intressant.
Jaa. annars flyter allt på här, idag är det fredag. Elin har jobbat övertid varenda dag den här veckan, Petter och Emma några dagar. Tyvärr har det inte blivit nån övertid på våran avdelning. Men vi ska jobba imorgon.
Time to do some thing else.

peace!

Onsdag 8/11

Hihi, vad nöjd jag är över mitt skämt om att jag har börjat äta kött, t.o.m elin & emma frågade mej om jag verkligen hade börjat äta de igen.... men nääää never.
igår gjorde iaf emma pannkakor(gud så goda de var!), tyvärr hann jag bara äta en för ja va tvungen att kuta på jobbet sen men de va gött! hörde att elin hade käkat åtta stycken sen orkade hon inge mer, fick mig att tänka på pannkakstävlingen på skolan när nalu & maui tävlade dom var väl uppe i tolv-tretton-fjorton stycken och nu kom jag på att jag drömde om maui(malin alltså) inatt, hon hade gjort nåt dumt så hon blev landsförvisad eller vad det heter och blev tvungen att gifta sig med sin kusin från libanon (hallå, hon har väl ingen kusin därifrån!?) förvirrande.
nu kände jag för muffinssmet. för övrigt är det vad vi äter mest av här skulle jag tro, och pizza förstås. minst två dagar i veckan!
Ibland har man otur på jobbet men oftast går det bra. jag tänker på förra veckan när jag skulle flå kotunga och jag först råkade skära mig lite i fingret, sen var jag jättenära att slå till Anita i huvet (en gammal tant som är helt tokig...galen) med en stor liksom spade som man tar upp kotungorna med för dom ligger i stetter i aaashett vatten och sen förstås så brände jag ju mig på tummen på vattnet, ajajaj vad varmt det var och jag fick springa till vattnet för att kyla ner men det var superkallt och jag slets mellan kyla och värme. Men det gick bra till slut, vilken tur tänker ni nu va?
Jag tänker på skidåkning och snö och allt man kan göra i vinter så ofta jag bara kan! längtar som tusan till julafton och tills jag får träffa mami, johan linnea och jullan såklart, mina bästisar!
BTW snart är det min tjugoårsdag ;)


sober på p3 snart mtv alltså, yeah!


Peace!

4/11

haha, kanske måste skriva här så alla vet... att förra inlägget om att jag hade börjat äta kött var ett stort ljug. ALDRIG i livet att jag skulle äta kött inte som det känns nu iaf, dessutom är det snarare så att man blir äcklad av kött när man jobbar med det hela dagarna än sugen på att äta det... haha.
Men det går skitbra på jobbet och jag trivs väldigt bra. nu är det typ bara sex veckor kvar, ska bli grymt skönt att komma hem till jul.
idag har jag mensvärk till döden känns det som, elin och jag var ute och gick i regnet, fy faan vad det öste ner. har kokat alla mina piercingar i saltvatten idag också, så nu är de rena och fina.
ja, det var väl ungefär det.

peace!

fin utsikt

fin utsikt
Vi tog en sväng till campingen som ligger alldeles vid vattnet, var ju meningen att vi skulle hyra en stuga där ute först men som tur var fick vi lägenheten vi bor i nu istället.
Fin utsikt var det där iallafall, vi kom i solnedgången dessutom, vackert!

syrrorna

syrrorna
Här e jag och Elin på första jobbfesten i september tror jag de va... skitkul, massa fylla pga gratis öl :)

snygging

snygging
Haha, söt hon e.... hon har stickat mössan själv!

ERIK

ERIK

jag & emma!

jag & emma!
ser ni nån likhet? :)

Köttätare

Ja.. nu har det blivit såhär. Jag har funderat rätt mycket, och efter att ha jobbat på en köttfabrik i två månader, jag har varit omgiven av olika slags former, färger och lukter av kött.. så har jag kommit fram till att jag ska sluta vara vegetarian. Jag åt kött, rostbiff, för första gånger igår. Det smakade inte så konstigt som jag trodde, dock lite ovant med allt tuggande. Nåväl, jag mår fortfarande bra men väntar på mina illamående känslor som bör komma. Det känns bra att börja äta kött igen iallafall.
Det var det jag ville förmedla till er idag.

Hoppas mamma läser!




----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
i lördags var det fest!

ni måste bara gå in och kolla på;

emmapalsson.blogg.se
elinchristensson.blogg.se
hammerdal.blogspot.com
hemborg.blogspot.com


där finns bilder!