Vilken dag!

Vilken dag det har varit idag, hur bra som helst! Vaknade innan klockan ringde, minuten efter fick jag ett mysigt morgonsms av Cissan, det gjorde mig glad :) Sen tog jag det rätt lungt, gick till bussen i solskenet men kylan, oh vad kallt det var imorse men det gjorde ingenting. Sjuukt mycket folk på bussen, alla skolbarn åker med den så vi fick åka i extrabussen. Lyssnade på min nya utomordentligt braiga musik på ipoden. Gick in på Jocks och pratade med Kristin, blev helt ställd när jag såg hur de hade gjort om i lokalen, och i omklädningsrummet! Hur fint som helst, jag hade lätt kunnat varit därinne bara men jag ville faktiskt träna. Sprang en timma på deras nya ultramoderna löpband med egen tv fast jag lyssnade hellre på musik, ändå så dåliga program på mornarna. Ville inte att min inprogramerade intervallträning skulle ta slut men det var lagom med en timme. Sen stretchade jag och gick ner i gruppträningssalen för att kika läget, lite man längtade tillbaks dit då :) Pratade med hon som städar där, hon som är liten och så söt vet inte vad hon heter.. vi pratade massa iallafall och hon berättade att Kristin skulle flytta till Stockholm, skittråkigt, hon som är så grymt bra. Först Stina & Frida och nu hon.. trist.. Men det finns ju bra folk kvar och sen kan man ju bara hoppas att de nya som kommer in är lika bra! Det är de säkert..
Efter duschning och bastu gick jag en sväng på stan, hittade en asgrym tissha till Erik och en sportbh till mej. Vid elva-tiden var det dags att infinna sig hos Lina och jag måste erkänna att jag var en aning nervös, dels för att jag skämdes över mitt slitna hår som jag inte har klippt sen januari (!!!) och dels för att jag ville göra en förändring och sånt är ju alltid lite nervöst. Men! efter ca tre timmar och x antal folie och diverse samtalsämnen senare så satt jag där, nyplattat, klippt och slingat hår och oj så skönt det kändes och så bra det blev! Dagens ros och tusen tack till Lina för att du tog dig an mitt hår, det var modigt och BRA gjort!
Sen satt jag en mysstund på bibblan och läste och fikade medan jag väntade på bussen hem, råkade tajma ännu en skolbuss med skrikiga barn..
Kom hem, pussade på jullan och lånade mors bil, lyssnade på Jewel hela vägen till Åre och Erik fick komma och möta mig i hissen och åka upp med mig :) Det går bra att åka hiss, men jag gör det helst inte själv.
Så nu har vi kollat på Simpsons, ätit godis, packat lite, möblerat om och nu sitter vi med varsin dator med varsitt glas vin, de e najs :)

Slutsats om dagen; den har varit rolig, varm och gått snabbt. Man överlever trots mensvärk!
Nu är jag trött (och nyklippt) =D image686

Min älskling

44630-519

Erik, jag älskar dig!

Lugg??

Kom nyss hem från Body Balance, åh jag skulle kunna bosätta mig på Jocks, det är väl ändå ett härligt ställe. Är skitsugen på att införskaffa lite nya träningskläder, kanske måste gå ner på peak rean imorn om den fortfarande håller på, annars ska jag kolla in adidas kollektionen, better bodies däremot blev jag väldigt besviken på då den var väldigt ofärgglad och tråkig. Har kikat runt på H&M's internetshop hela dagen och där har dom ett riktigt fint träningslinne i grönt som jag har lagt i min önskelista.

Förresten, haha, trodde aldrig att jag ens skulle börja fundera på det.. men nu har jag börjat tänka tankar om att klippa lugg... Vad tror ni?

Jag har tid hos Lina på torsdag kl.11



image682
Den här tjejen har numera kolsvart hår och snart rosa eller blått underhår!

....

Här kan ni kolla in en riktigt grym tjej. 

Arbetsbefriad

Ahh det är skönt att vara ledig :) Idag ska jag ta det lungt, gå ner på byn en sväng och sen kanske börja packa ihop lite här i lägenheten, på fredag är det flyttdags. Och sen ikväll är det Body Balance, skönaste passet!
Har glömt att skriva att mamma var ner på tjejmilen i helgen! De hade strålande sol och runt 20 grader, tänk vad härligt! Det hade jag också velat varit med på, lät som de hade haft jätteroligt. Min mamma hon är duktig hon.

Ååhh..

Snoop Dogg är med på Wild 'n out!

Förlåter aldrig mig själv för att jag missade honom på Hultsfred -05, hur kunde jag!?


Jag är helt slut efter Body Pumpen, sitter i soffan nu med tända ljus och mosad banan med fil som jag har längtat efter och lyssnar på vinden, oh my good vad det blåser ute. Och jag lovar, det är inte mer än 5 grader ute säkert! (som jag har tjatat om grader idag..) Men nu kan ni väl inte klaga på att jag inte har uppdaterat min blogg idag iallafall, haha =)
Hörs imorn!

Dahlboms

Igår gjorde jag förresten min sista dag på Holiday, jag behöver inte skriva hur skönt det känns va? :) Har lovat mig själv att aldrig mer jobba med städning, inte i Sverige iallafall. För övrigt så söker vi Norgejobb som galningar, och det ska nog ordna sig det med. Om det inte gör det hittar jag på nåt annat, känner faktiskt för att stanna i Östersund under hösten men det är ju inte så kul när jag varken har jobb eller lägenhet. Nåväl, det får bli som det blir.
Idag har jag legat inne med datorn i knäet hela dan, det har ju varit 7-8 grader ute dvs inte speciellt lockande att gå ut. Tänkte gå ner på Apoteket och låta dem lukta på min aco-handkräm för den luktar skumt men det får bli imorgon istället. Längtar tills jag ska klippa mig också! Har inte beställt tid ännu men jag hoppas det blir av i veckan, har aldrig längtat såhär mycket efter en klippning :) Har glömt att berätta, i lördags var vi ut! Jag bestämde mig på dan efter att jag pratade med Elin och hon sa att både hon och Emma skulle ut (+ 30 pers till från Ånn såklart eftersom det var Bonka) Så då blev jag jättepepp och tog ett glas vin efter jobbet men sen blev både jag och Erik så trötta så vi somnade runt nio tiden, vaknade av att både Elin & Emma ringde och hade skoj på Tottebo men då hade jag verkligen ingen lust att gå ut. Men Johnny & Kalle pushade Erik att gå ut så efter en dusch och Slagsmålsklubben på högsta volym traskade vi ner med en öl/cider i handen mot Dahlboms. Där var det smockfullt med folk! Vi hade tur som kom in! Träffade Elin, Emma, Petter, Anna och massa andra folk där, hade skitkul verkligen, det var riktigt skoj. Tyvärr hann vi bara va där lite mer än en timme eftersom vi kom ner så sent. Efter stängning hittade jag den obligatoriska hundringen, haha :) Sen gick vi den låånga uppförsbacken hem till oss medan Elin pladdrade på "åh! nu kan ju ni kalla mej för tjejen med guldskorna!" "nä förresten, nu kan ni ju kalla mej för tjejen med guldskorna och den gudomliga kappan!" osv osv osv... Det var en lång väg hem kan jag säga! Rätt tungt att kliva upp i söndags men Erik gick också upp tidigt för han var ute hela dan och cyklade downhill. Sen bjöd Isabelle på utsökt middag med efterrätt och jag slumrade till där en timma efter maten, så skönt. Sen gav jag Erik helkroppsmassage när vi kom hem för han började få träningsvärk, stackarn.
Nä, nu ska jag bege mig mot Jocks där det är Body Pump kl. 18, skoj!

 
(Emma,hoppas det var okej
att jag lånade de här bilderna av dig)

Dyraste..

Tjena!
Sitter och kollar på lite utbildningar när det ändå är 6,8 grader ute och blåsigt och molnen ligger tunga över Åre.
Gå in på
den här länken och önska att man var rik(75 000:-)!! Kan vara nåt att satsa på framöver, efter några omgångar i Norge kanske :) Nåt inom hälsa, spa eller friskvårds-aktigt blir det med all säkerhet (säger jag nu ja :)
Fan, det är fortfarande peak rea...

Kul på Boda Borg

Här kommer lite bilder från när vi var på Boda Borg förra veckan.
Såklart var det tjejerna mot killarna som gällde och i mitt lag var det Isabelle, Marie och Frida.


Killarnas lag bestod av Erik, Kalle, Johnny och Mikkel.


Vi fick mycket hjälp av Marie som hade varit där "under alla år", så vi klarade många banor. Min favorit bana var "sport", och den där man skulle leka råtta, trots att vi kröp i trånga utrymmen där jag egentligen borde fått panik, men det gick jättebra!


Här tog vi en liten paus inne på en svart bana medan vi koncentrerade oss, på vad tänker jag inte säga... =)



Efteråt var vi alla mycket trötta och svettiga. Tyvärr hade det varit jättefint och soligt ute den
dagen medans vi sprang och ålade oss på äckliga golv, men det var det värt!

Frisör

Skulle verkligen vilja klippa mig idag, hoppas på att jag hittar en drop-in tid på ett lämpligt ställe. Åker till Åre i eftermiddag och ska kolla rean också, spännande :)
Igår var jag, Linnea och Elin på stan, satte nytt rekord på H&M där vi spenderade både tid och pengar vilket var mycket skoj! Träffade Maria en sväng också, mycket trevligt! Man vet aldrig när man kommer träffa henne igen..
Bilder från Boda Borg (som för övrigt var skitskoj) kommer ev. ikväll!
Jaa.. vet inte om det var så mycket mer att skriva idag, ha de fint!


Today

Jag hänger mest på blocket, i love att kolla på kläder där, det är skitkul! Hittar endel grejer, just nu är jag väldigt inne på klänningar, eller skinnjackor men de är ju så hutlöst dyra.. Är så shoppingsugen så jag vet inte vad jag ska ta mig till.. längtar tills på torsdag då jag ska få gå på stan med Elin & Linnea! Ska in till Lina också och klippa mig och kanske göra håret i nån snygg färg.. kan inte ni komma med lite förslag på vad jag skulle kunna göra?? Lugg känns inte aktuellt iaf...
Idag har jag jobbat,väldigt lungt på holiday just nu. De som jag jobbade med satt och pratade ryska & polska med varann, kul jobb. Men sen kom Erik och hämtade mig, Emil kom också förbi hemma hos oss på lite fika. Sen drog jag på Body Balance fast jag helst ville sova men det är ju så fruktansvärt roligt och skönt att vara på Jocks! När jag kom hem hade Erik redan hängt upp den sista tvätten som han har hållt på med hela dan och sen beställde vi mat från Broken och åt framför Simpsons med lyxglass till efterrätt, riktigt nice!
Men nu ska vi hoppa ner i badet, byebye!

Imorn ska jag tydligen på Boda Borg, gulp..

idag

Idag har jag sökt ännu fler jobb i norge, bakat bröd och kladdkaka, suttit vid datorn och varit ute på balkongen en sväng, haha... typ de som har hänt. Imorn ska jag jobba igen...
Nu är de AFV!

yahooo

klockan 15.52 gick tiden ut på tradera och erik FICK KAMERAN! han är tok glad nu :)

magen..

Tja!
Var hos doktorn igår och tog lite prover, han konstaterade att jag hade en virus infektion i magen. Väldigt skönt att få reda på vad det var för nånting, tyvärr hjälper inga mediciner eller någon speciell kost, utan det är bara att vänta ut det hela. Känns bättre idag iallafall, men det är säkert för att jag har sjukanmält mig från jobbet över helgen. När jag går tillbaks dit tror jag att magvärken kommer tillbaka. Fan, att man inte bara kan få göra sånt man tycker om och framför allt mår bra av! Det betyder ju inte att man bara är hemma och slappar utan det finns ju faktiskt jobb man kan trivas på. Finns så många olika utbildningar också, har inte börjat fundera på nåt sånt än men när eller om jag ska plugga vidare tror jag absolut att jag kommer hitta nåt som jag verkligen vill hålla på med när jag blir äldre.
Klädförsäljningen går bra, betydligt bättre än väntat faktiskt, kul!

Å nu har jag nyss gjort scones och frukost på sängen till mig och Erik, nu ska vi bara lana lite till och sen sätta igång med storstädning, shit det behövs här i våran lägenhet, kläder överallt :)
Det är en enormt spännande tid nu fram till 15.52!!!

Dagen

Tjena! Idag har jag varit inne hela dagen, rätt skönt faktiskt. Har inte gjort så mycket annat än suttit vid datorn, käkat en sväng och fotat lite kläder som Erik har hjälpt mig med, och nu ligger de minsann uppe på blocket, går riktigt bra än så länge :) Skönt att bli av med lite gammalt och få in lite nytt förhoppningsvis.
Idag har jag varit hemma hela dagen och igår gick jag hem efter bara en timme på jobbet. Vet inte vad det är men sen i förrgår typ efter lunch har jag haft konstigt ont i magen, precis som när man är magsjuk fast lite lindrigare och det faktum (tack och lov) att jag inte spyr. Men idag när jag har legat i sängen med datorn i knäet hela dan så känns de mycket bättre och jag funderar på en sväng på Jocks senare ikväll, får se.
Alldeles nyss stekte jag korv och kokade makaroner åt Erik som låg och sov, han vart väldigt nöjd och jag blev ganska stolt faktiskt för jag har typ aldrig stekt korv, inte så konstigt faktiskt. (hallå, ni vet väl att jag är vegetarian? :)
En stor familj svalor har byggt bo alldeles ovanför vårat stora vardagsrumsfönster och igår satt vi och tittade på dem ganska länge men idag verkar de försvunna, väldigt konstigt.
Cissan, jag ska posta ditt brev snart, snart! =)
Elin är snart i London och Johan & Emma är i Grekland, och här i Åre blåser det som tusan.. aavundsjuk!
Någon som vet nåt om "jobb på vägen", ni vet sånt där som ungdomar brukar göra för att tjäna pengar, ganska ofta i Stockholm tror jag det brukar vara.. ?

Tack för idag! På återseende
och en stor kram förstås!
Ida

LÖN

Ibland älskar jag holiday, som nu när man får lön t.ex

Fiske i Tannsjön

Vi var och bastade en kväll i Tannsjön, Eriks morfar sa att det var den sista riktiga sommardagen och det blev en väldigt fin avslutning på den. Här är Lovisa och Ella ute i vattnet och leker. Jag vet ingen hund som älskar att bada så mycket som Ella :)
44630-656
På hemvägen hörde vi nånting som rörde sig mörkret, det visade sig vara en stor padda.







En kväll tog vi båten ut för att fiska, det var jag, Erik, Ulf och en granne från byn. Blev mest aborrar men det är alltid så skönt och rofyllt och framförallt kul att fiska.







I onsdags var vi ute och fiskade igen, fast då var det bara jag och Erik, ja och tusen fiskar förstås. Det började med att jag fick en gädda efter typ 10 sek. Sen fick Erik 17 aborrar och jag 4 stycken. Och sen, äntligen, så hände det som alla pratar om i byn, vi fick öring på kroken! Först fick Erik sin och alldeles direkt efter fick jag min, skitkul! Alla blev jättestolta över oss och nog är det lite synd att jag inte äter fisk, men det överlåter jag till de andra.






 

Sen fixade Erik och Ulf en ny dörr i stugan medan jag solade och lekte med Ella.
44630-64144630-638
44630-637

min fotograf
Fina stugan

Trutt.

Idag är jag lite sliten och trött. Har beställt hem lite kataloger, är sugen på att beställa kläder. Skönt med lön på onsdag.
Att veckan har gått så fort, har fiskat, ätit god mat, njutit av solen och familjen Hagström, varit på namnkalas och igårkväll var det utgång.
Men just nu orkar jag inte lägga in några bilder, det kommer kanske imorn.
Får räcka med en på Elin från igår :)
Johan & Emma åker till Grekland imorn!

44630-626

Godnatt

Semester

Se där! nu fick jag en veckas semester, lagom till solskenet och värmen, inte illa! Nyss varit på jocks, nu ska jag packa lite och sen kommer Kalle & Isabelle hit och hjälper mej att rullstarta igång Eriks bil, jag råkade glömma lyset på efter att vi hade plockat blåbär, inte bra. Men det löser sig.
Så nu drar jag iväg till Tannsjön först, sen blir det hem en sväng och såklart in till stan och träffa kompisar, jag saknar er!

Njut av solen,
kram!

Primrose.

Åå nu blir jag sådär att jag saknar hela primrose igen, alla människor, lokalerna, maten, lärarna och bara hela stämningen och känslan på skolan. När vi tog studenten och jag log och skrattade precis hela dagen. Vi kramades så ofta, vi stöttade varandra och vi brydde oss om varandra. Vi var många, unga, härliga och duktiga.
Saknar det!

Söndag

Idag känns det inte som söndag, snarare onsdag eller torsdag. Det är inte lätt att hålla reda på vilken dag det är här, men samtidigt känns det som de inte spelar så stor roll heller.
Jag jobbar imorn och sen är jag ledig resten av veckan, tänkte åka hem, till hammerdal och mysa lite, fira Emil som fyller 20 på fredag och sen till Marielle på lördag, det ska bli skoj! Kanske hinner med en utgång också, jag tror jag vet nån som alltid är på :) (hrm, nalu?)
Mamma, Elin och Linnea hade varit på Liseberg igår, lyllos dem! 
Nä nu ska jag ta och bege mig till Jocks, känns så otroligt skönt att vara där och träna, det är som ett andra hem, eller ja typ fjärde eller femte hem för mig, jag har ganska många :)

Sköt om er! 

mmm

jag är sjukt bra på att jonglera :)


Blåbärsplockning

Idag har Isabelle och jag varit ute i blåbärsskogen och härjat. Först i Ullådalen och sen i Björnen. Vi plockade runt en halvliter blåbär var, det ni! Sen svängde vi förbi hos henne och hämtade VAIOn, sen ner på ica och handla lite och vidare upp till mig där vi lagade utsökt middag. Blev klyftpotatis, nuggets, salla och den urgoda kesoröran. Till efterrätt blev det glass med Isabelles egna kolasås (mkt god!) samt Africalikör, lyx!









Nu har jag mycket energi så det blir till att diska, plocka ihop tvätten och ta en långdusch.

Vill bara att hela världen ska veta hur K Ä R jag är i Erik Hagström!

godaste

image611I lööve knäckebröd

Hultsfred 2007

44630-572 
En skön bild på Sofia får starta den här bildbloggen från Hultsfred -07

                                                      

chokladkakspepparkakan

44630-544
Igår bakade jag en chokladkaka åt Erik, fast det ser mest ut som en jätte pepparkaka :)


Och dag hände det som jag aldrig trodde skulle hända, jag införskaffade ett par såna här skor.. På ICA för 79:- dessutom. Men jag hoppas de hjälper mot mina tjugo skavsår & blåsor jag har på fötterna.

Blev ingen ledig dag för oss idag då Erik blev inrigd till jobbet vid fyra-tiden, så jag har tvättat och solat på balkongen, så skönt med solsken. Nu ska jag hämta sista tvätten se gå ner via Apoteket till Holiday och hälsa på Isabelle. Imorgon är jag nog inställd på att plocka blåbär.

Salka :)

Har träffat en riktigt busig och söt hundvalp idag, Salka!
Träffade såklart husse  Niklas också när han var och jobbade på Ica. Jättetrevligt att träffa dem båda, och finns det nåt som gör en gladare i världen än hundar, och speciellt små valpar. Kan ju tillägga att jag blev väldans sugen på att skaffa en egen liten gos.
idag har jag också blivit jättepeppad på Norge, väntar bara på ett (förhoppningsvis) ja från Oppdal.

Nä, nu ska vi ner på byn och njuta av solen på våran lediga dag, de e najs!

Onsdag

Haft den bästa dagen på jobbet idag, gud så skönt att man kan ha såna dagar där också... Väldigt lungt och skönt och mycket roliga pratstunder har det blivit iallafall. 
Va förbi Jocks en sväng nu och blev positivt överraskad att de har 1månads medlemskap, det är ju helt perfekt för mig. Jäklar vad skönt att börja träna igen, har saknat alla roliga pass som bara den.
Annars händer inte mycket, börjar tycka de är rätt tråkigt här faktiskt, jag är så långt ifrån alla vänner och familjen. + att jobbet inte är speciellt givande. Men de gjorde mycket att jag hade en bra dag på jobbet idag, då känns de lite bättre. Och inatt sov jag så bra.

Hejdå.