Sundsvall

Här kommer bilder från helgen;
På hotellrummet! Jättefint och mysigt

Erik sätter i linser
Puss!
På basket, Jämtland-Sundsvall. VI VANN!
Elias & Emil
Jämtland hade glömt sina matchtröjor så de fick låna av Sundsvall
I bilen på väg till IKEA/Birsta
Erik köpte nya skor, skitcoola med "fluff"
Kaffe på Ikea
Erik & Elias + allt som vi shoppade
Middag i lördags kväll, bröderna :)
Vi åkte inom Elias lägenhet på hemvägen idag så Erik passade på att spela lite gitarrIdag får man ju tända adventsljusstakarna!
Sen skulle Eriks bil skottas fram, det hade visst snöat lite........


 Å nu ikväll har jag julpyntat och fixat på mitt rum så nu är det julmysigt här! Synd bara att vi ska flytta snart :)

veckan

Som sagt så har det varit en hektisk vecka, rätt så ovanligt för att vara mej. Hade iaf en väldigt bra födelsedag, tror det var den bästa nånsin faktiskt. Fick färskpressad apelsinjucie och pepparkakor som frukost på sängen tillsammans med massvis av underbara presenter, fick bl.a en pulsklocka av erik, gud vad han är bra :)
Sen drog vi in på stan och jag köpte en peakjacka i present till mig själv, + lite andra grejer. Sen åkte vi vidare till storsjöbadet och bastade i relaxen, åkte rutschkanor och käkade hamburgare till lunch. Jättemysigt! Satte mej sen på bussen till Åre för körträning och ett glas vin på Dahlboms med alla i b.o huset medan Erik åkte hem till Hammerdal.
 Körträningen förresten.. haha, alla var jätte duktiga på att sjunga! utom jag då... :) nä men det är faktiskt kul att sjunga och då skiter jag i hur det låter. Luciagruppen har förresten startat en facebook grupp som heter Åres Lucia 2008 (tror ja de va) så gå med där!
Nä nu ska jag väl ta och packa då vi åker till Sundsvall över helgen, ska bli så mysigt att bo på hotell, gå på basket och såklart ikea!

Pepparkakor

Har nyss mumsat några pepparkakor, åh det är ju bara så gott och ju(v)ligt! Mamma, Lars och Linnea hade bakat massvis i helgen. Snart är det väl dags för lussebullar också. Å knäck såklart.
Men undrar om man inte ska hålla sej till nötterna mest i år, det är väl en bra idé. För övrigt så fick jag tacos på julbordet för nåt år sen, tyckte inte riktigt det fanns nåt för mej (vegetarian) och dessutom är ju tacos väldigt gott. Men jag har ju börjat äta både lax och kyckling nu, i år.. för första gången på sex år. Och det är ju hur gott som helst!
Börjar ju närma sig flytt också till Åre, pratade med Nalu förut och de var ute och åkte pulka så då blev jag jätte peppad och längtar som tusan. En backe i Duved som är öppen än så länge man snart öppnar nog de andra stora backarna också! Ska bli riktigt kul att plocka fram skidorna igen, ska nog åka lite snowboard i år också.
Nä undrar om man ska ta och sova så man får fylla år nån gång :)

För övrigt så - Idag har jag haft en jättebra dag, känner mig bara så avslappnad och lycklig, tillfreds med livet - väldigt skön känsla.

Brrrr

Huuva vad kallt de är ute nu, vi tog en promenad med Ella förut och när vi gick ut var de -7 och när vi kom tillbaks en timme senare var de -11 så de börjar bli riktigt kallt nu. Ändå är ju det här ingenting jämför men hur det är sen i jan, feb då det är -25, -30..då snackar vi kyla :) Var även ute och sprang igår i -6 men det var inte så farligt faktiskt, så länge man är bra klädd är det okej att springa utomhus.
Veckan som kommer blir de fullt upp!
Måndag: jobb + träning
Tisdag: blir jag 22år! ska även på körmöte i Åre på kvällen
Onsdag: träna + Skoterkurs i Hammerdal kl.19
Torsdag: jobba, träna + ev fotas
Fredag: ev fotas, åker till Sundsvall och bor på hotell resten av helgen!, gå på basket på kvällen
Lör & Sön: umgås med fam.Hagström, shopping på ikea!

Ang. körmötet och fotograferingen så ska jag vara med i Åres Lucia! Haha.. blev rätt spontant bestämt eller vad man ska säga men de kommer bli jättekul! Vi ska alltså träffas på tisdagkväll och prata igenom litegrann, förmodligen även öva på några låtar (och som jag verkligen inte har nån sångröst.. :) egentligen skulle vi ses på onsdag oxå men då är det dags för mej att börja med skoterkursen! ska nämnligen ha skoterkort innan jul, de blir perfekt! Sen var det iaf meningen att vi skulle fotas, alla som är med i luciatåget, i VM6:an på fredag men då ska ju vi åka till Sundsvall så jag föreslog att fotograferingen skulle vara på torsdag istället så jag hoppas de funkar för dem.

Lycka!

Exakt såhär ska ett riktigt bra träningspass vara! Det är liksom kroppen som säger att den vill ut och springa, musklerna vill jobba lite! sen hakar hjärtat på också och då tycker även hjärnan att det är en tokbra idé.

Nä men allvarligt så var det här kanske den skönaste löprundan jag haft på vääldigt länge!
Hunden som sitter där vid dörren och väntar på att få gå ut hängde också med, nog för att hon i början ska lukta på ALLT så släpper det efter ett tag och det är en liten hjälp att hålla henne i kopplet, man har ju med sig en träningskompis liksom!
Lite jobbigt att springa längst ut mot diket för där det var rätt djup snö men en bit in på vägen var det bra, aningens halt på vissa ställen men då får man 'spänna fötterna' och ha uppsikt.

Tänkte hela tiden på hur himla skönt det var att springa utomhus, utan musik och med Jullan. Det är LYCKA för mig!

min frilla

Elin, här är bilder på min hårfärg!

Tisdag

Yesterday firade vi mami tidigt tidigt, eller okej, klockan var runt sju iaf. Jag gjorde färskpressad apelsinjuice och kvällen innnan hade jag o Linnea bakat cookies, så mamma fick en hjärtformad. Så sjöng vi och hon öppnade paket, sen var de dock bara att springa till bussen för både jag o Erik skulle börja vid 8. Och igår hade jag en riktigt bra dag! Skönt att även måndagar kan vara toppendagar. Småpratade med lite folk (skönt när det inte bara är så att folk kommer fram å frågar typ, öh vet du var mjölet finns? Nä tyvärr jag jobbar inte här...sånt kan vara svårt att förstå för endel.) fick även en komplimang av ett gammalt par som tyckte jag var "jättesöt"  tackar tackar :) de blev jag väldigt glad för!
Efter jobb på Hemköp, Hemköp(nr.2) och Willys drog jag vidare på Jocks och sprang intervaller i 50min innan jag var tvungen att gå till bussen, hade kunnat stanna där hur länge som helst annars :) Blev iaf en lång dag och kom hem ca 12 timmar efter jag klev ur dörren på morgonen. Fick middag av mamma, la mig och läste lite och sen somnade jag vid 21-tiden, skööönt!
Idag har jag mailat alla som har vunnit mina auktioner på tradera. Sen ska jag ha promenad dejt med Marina vid 13-tiden och i eftermiddag kanske det blir ett styrkepass på jocks, får se.
En vecka kvar till min födelsedag iaf, fick lite panik förut när jag inte kunde minnas om jag skulle fylla 22 eller 23... Men det är 22 iaf!
Nästa fredag åker vi till Sundsvall med hela Eriks familj och halva släkt :) över en helg, ska kolla på basket, gå på IKEA å alla andra affärer där ute, ska bli jätteskoj!


Lördagmorgon

Så himla skönt när man vaknar tidigt av sig själv, idag vaknade jag vid åtta och kände mej utvilad. Så ut med hundarna som lekte i snön, lilla Pax har nog inte sett så mycket snö förut :) sen ge dem frukost och sen lägga sej i sängen med datorn, aah så skönt! Dra ut på morronen så lääänge de bara går. Fast snart ska vi åka och käka frukost hos Erik, ska bli gott för nu börjar jag bli riktigt hungrig.
Idag kanske man skulle ta och åka lite pulka?

Jag har googlat fram lite bilder från min önskelista;





Nytt längdställ inför tjejvasan


Spinningskor


Nya pedaler till min downhillcykel, rosa!


Åsså fred på jorden såklart...


hundvakt!

I helgen är vi hundvakt åt de här två sötnosarna! Mimmi och lilla Pax som är valp.

Jag och Hannah har precis varit ute och gått i skogen med våra fem hundar.. Mimmi, Pax, Hugo, Oscar och Ralph. (De tre sistnämnda är döpta efter parfymer, tyckte jag var ganska roligt och finurligt :)
Skönt att få komma ut på en promenad och få lite frisk luft, prata lite och få se hundarna springa av sig,man blir alltid lika glad av de :) Va rätt halt på vissa fläckar men vi klarade oss utan några vurpor.
Erik är inne i stan och jobbar, hoppas på att han kommer hem snart så vi kan mysa lite framför tv:n i vårat hus som vi har lånat nu över helgen. Sen ska vi på fredagsmiddag hos fam.Hagström ikväll, mysigt.

Har för övrigt sjuuk träningsvärk i magen idag, körde ett roligt gympass på jocks igår! Å annat onödigt vetande.. så var jag på Body Balance i onsdags, glääädje! Gud som jag har saknat de...

frissan!

Idag har jag varit hos Marléne och fått ny hårfärg + en skön klippning, sen tog jag och Jullan en härlig promenad och nu har jag just käkat en sen lunch. Ska ta mig in till stan nu och vidare till Willys där jag ska jobba i några timmar. Hörs sen!


Promenad

Nuså, ska ni få följa med i min promenad i bilder;


Idag står termometern på -3 men det känns betydligt kallare i luften så på med sköna,varma kläder


Jullan ska få springa lös idag så vi tar rundan över alla stora ängar


Jullan får agera modell(i koppel för tillfället) 


Men nu är det dags att springa av sig!


Det var sjukt vacker ute idag, åsså sådär härligt kallt


Så man blir alldeles rosig om kinderna


Ahhh soooool


Sötvovven. Mkt duktig på att lyssna på mig! :)


Sen kom vi in i skogen


Jullan ville posa lite på en sten


Haha, sen hoppade hon ner..

Ja... de var min promenad i bilder de. Har rensat mobilen på lite bilder också så jag kanske lägger upp de här sen. Nu ska jag nog ta och lägga in lite fler kläder på tradera, det är skitkul faktiskt.

Here wo go again





Nu är det dags igen! :)

Fynda kläder? Tryck
HÄR

Jocks!

Idag har jag äntligen fått varit och tränat på mitt favvoställe Jocks igen! Har tagit över Hannas medlemsskap så nu är det bara att köra på minsann, kuuuuul! Har fyllt på lite godis idag också men det fanns så lite så det gick rätt snabbt, ska tillbaks på torsdag och fylla upp allt som är tomt för då har det kommit varor.
Pratade nyss med Erik som är uppe i Bydalen och jobbar, 11 timmar idag och förmodligen lika länge imorn och på onsdag sen kanske lite kortare på torsdag när han äntligen kommer hem. Sen ska vi nog vara hundvakt i helgen åt Mimmi & Pax, mysvovvarna!
Förra måndan åkte jag, Nalu och två killar till upp till Åre för att jobba på Copperhill, vi dammsög i 40 timmar under 3,5 dag så det var låånga dagar. Kikade in i silver och guld sviterna som är de värsta sviterna i hela Åre, en vecka i guldsviten skulle nog hamna nånstans på 53000:- för en vecka..., lagom!
Där var det iaf fullt upp och det ska bli intressant att se ifall de hinner klart till den 28 nov som det är sagt, sen är det grand opening den 8 dec! Såg ju iaf ut som en kaosartad byggarbetsplats där nu. Men det fixar de säkert!
Nä nu ska jag ta mig ett fotbad sen är det sleepingtajm, imorn är jag så ledig det bara går men det är ju såå skönt att gå och lägga sig tidigt :)


kika in här vettja,
www.copperhill.se

Länkar

Nu har jag lagt till några länkar på de bloggar som jag läser mest, lägger säkert till några fler snart + uppdaterar lite mer men först är det mat!

haugesundborna


Elin å Johan vi längtar till ni kommer hem i jul!