Grillning!

I fredags hade vi en jättemysig dag, först tog jag cykeln in till byn där vi satt och solade på skafferiets veranda, sen tog vi en glass på max och sen rullade vi ner på konsum och handlade sojakorv och tunnbröd inför grillningen i bo huset. Där satt vi ute på deras stora altan i soffor och lyssnade på musik och grillade, hur mysigt som helst.
Ikväll ska jag vara barnvakt faktiskt, åt Ellen som jobbar på skiduthyrningen´s barn.
Här är iaf lite bilder från grillkvällen! + en på Eriks bil & cykel

Nä nu ska jag gå ut i solen och värmen!

Promenad

Nu ska jag snart bege mig ut på en kvällspromenad med Nalu, ska bli skönt att få komma ut och röra lite på sig, inte minst med tanke på att det blev pizza till middag i soffan :) höjden av slapphet, haha.
Imorn ska jag jobba mina fem timmar på gymmet, var längesen jag jobbade nu så det ska bli skönt faktiskt. Sen kanske man skulle ta och träna litegrann också när man ändå är där, var alltför längesen jag gjorde det nu.
Nä, nu ska jag ta på mig promenadkläderna :)


april!

alldeles för längesen jag skrev, i know! skyller på att det är ont om internet i lägenheten + att jag nästan aldrig har tid att uppdatera. Men nu har jag iaf det! Sitter hemma hos Erik nu och lanar lite, han håller på och lägger in massa grejer på blocket som han ska sälja undan så han får råd att köpa ett dj-set. Så i sommar kommer man förhoppningsvis kunna lyssna på bra musik :)
Idag har vi varit och hälsat på Eriks mormor och morfar i Tannsjön, det är alltid lika skönt att komma dit men idag var det faktiskt helt underbart! Vi drack kaffe och fikade stutar ute i solen, det var helt vindstilla och man hörde bara fåglarna som kvittrade, snacka om lugn och ro. Det känns jätte skönt att komma ifrån Åre-bubblan och både se och tänka på nåt annat ett tag än årelivet. Börjar bli lite less såhär i slutet på säsongen men samtidigt kommer man sakna all liv och rörelse när alla har åkt därifrån. Ser iaf fram emot en härlig sommar med mycket cykling! och sen funderar jag ju på att köpa en kajak också, har varit sjukt sugen på det några år faktiskt.
Annars pratar vi om att ta en sista minuten typ till turkiet eller grekland eller nåt, skulle vara så himla skönt!
Ska bara jobba fyra dagar i hela maj så då kommer man ju kunna hitta på nåt också, en tur till danmark på karneval kanske.
Tänkte att jag skulle säga upp internet på telefonen och köpa ett mobilt bredband så kan jag uppdatera bloggen lite oftare, det blir väl bra? :)

Kul iaf att det fortfarande är några stycken som kikar in här trots att det var längesen jag skrev!