"din mamma jobbar inte här"

Har ni sett den nya reklamen? Minns inte vad det är reklam för men det är iaf en mesig kille som försöker säga åt en annan "cool" kille som ställer sin kaffekopp på bänken "öh, din mamma jobbar inte här" sen kommer en gammal dam(ibland är det Ara också!) farande och kastar sig på den coola killen. Sjukt rolig!
En annan som också är kul är den med han som har suttit och spelat så mycket framför sin dator att han somnar på tangentbordet :)
De är iaf roliga de första fem gångerna man ser dem, sen är det rätt uttjatat!
Förresten, är det ingen annan som gillar Rent Hus eller Stockholm Arlanda eller Lyxfällan? Elin mobbar mig för att jag gillar de programmen.. På tv3.se är det så bra att man kan kolla på alla avsnitt av både Arlanda & Lyxfällan!

I helgen skulle jag egentligen med Nalu ner till Stockholm för att bo hos Emelie och umgås lite men det blev inte så, utan vi ska istället fira mors dag på söndag hela familjen! Hur längesen som helst som vi var alla samtidigt.. Och imornkväll har Elin lurat med mig på rockabillykväll på gamla teatern...hmm.. ska bli spännande iaf!

Nu ska jag leta vidare på tradera, har suttit flera timmar idag! Och innan dess var det säkert 4-5 månader sen jag var inne så nu är det väl dags att ta igen all den tiden..

bilder!



Här kommer lite bilder från i helgen + igår!

Linnea & Maria åker höjdskräcken på Liseberg

 Studenttåg på Avenyn med orkester

På väg in till Göteborg för shopping

 Släktfoto


 vi kollar på tv igårkväll

Tjejerna :)

Mamma med brillorna som Lars fick av Elin i present, och mammas kokosnötarmband som Elin hade gjort själv på Fiji, de var coolt!

Kvällspromenad i Kungsbacka


Kvällspromenad i Kungsbacka med Linnea!

ny hårfärg!


Here's my new haircolour!

morgonpromenad


Haha, får man egentligen kalla de för morgonpromenad när man går ut vid halv tolv? :)
Har iaf varit ute på en runda med Ella, så himla skönt sätt att vakna till på åsså blir man sådär härligt hungrig lagom till man kommer hem, imorse var de så lyxigt att Erik hade dukat upp hela bordet fullt med frukost när jag kom hem :)
Iaf, så har jag en runda som jag brukar gå och den är mestadels rakt fram, förutom en låång uppförsbacke som jag blir alldeles svettig av, men passande nog finns det här vattenröret som man kan dricka ur och de ligger precis när man har gått uppför hela backen. Så det stannar jag alltid och dricker ur!
Nu har jag druckit kaffe och kollat lite bloggar, så himla skönt att ta det lite lugnt efter frukosten. Men jag skulle gärna vilja ha fler bloggar att läsa! Skriv gärna in eran bloggadress i kommentarsfältet så kan jag kika in där :)
Funderar på om jag ska gå upp på jobbet och träna lite kanske!
Sen ska jag packa inför göteborg och kanske skriva en shoppinglista, jag är så sjukt shoppingsugen nu!

På torsdag kommer Elin, Maria & Sofia hem! =D

Bakning



Nu ikväll har vi först bakat muffins utan varken socker eller smör i, "nyttiga" muffins. Men tyvärr var de skitäckliga.. kesella, sojamjöl och kokos var det i bland annat.. smakade papp typ!
Därför gjorde vi också Linneas supergoda mega cookies så vi iaf fick nåt gott till kvällsfika. Strödde på nonstop också vilket var sjukt gott! Så nu har vi fikat kakor med mjölk till, mysigt :)
Erik har kollat på heroes & hund-ceasar och Ella har legat bredvid mig i soffan :) Jag har kollat på färjan också, haha gillar faktiskt de programmet..

Löpning!

Jag har en jäkligt bra (och snygg!) pulsklocka som jag faktiskt fick i födelsedagspresent av Erik när jag fyllde 22 år. Den är grön och kommer från polar. Det är så pass smidigt med den att efter jag har tränat klart kan jag bara lägga den på en platta som jag sen kopplar till datorn och då läggs det automatiskt in på polars hemsida, där kan jag sedan se vad jag haft för puls under passet och lite annat. Ett riktigt roligt och smart tillbehör i träningen!
Så idag tog jag med mig Ella och stack ut och sprang en runda, nu ligger hon och vilar vilket hon nog också kommer göra resten av kvällen :)
Erik sitter och kollar på Heroes idag, vi tänkte gå och fika på Åre Bageri idag men jag såg på deras hemsida att de bara hade öppet till 17 idag så det får bli imorn. Det är ju nämnligen alla Erik's dag idag, GRATTIS!


solig dag


idag har det varit blå himmel och strålande sol, det har dock blåst en del så lite kyligt har det varit. men härligt med finväder! erik, gustav & hampus har cyklat hela dan medan jag och ella har varit och badat, eller ja.. ella badade iaf :)

Kvällspromenad


Kom precis in från en liten kvällspromenad med Erik & Ella. Som ni ser på bilderna så badade Ella, vet ingen hund som älskar det så mycket som hon gör! Direkt när vi tog av kopplet så sprang hon i vattnen och hoppade :) sen kastade vi pinnar åt henne, dock vet hon inte riktigt att hon ska komma tillbaks med dem.. Imorn tänkte jag ta med henne till agility banan som är en bit bort, där det också finns ett bra ställe för henne att bada på. Erik & (moster Åsas man)Gustav ska cykla imorn, jag kan ju också göra det men jag vet inte, har som inget cykelsug.. men å andra sidan kanske jag får det när jag väl cyklar..
På torsdag åker iaf jag och Linnea till göteborg för att hälsa på farmor & farfar, det ser jag fram emot! Förmodligen är det ännu mer vår där än här också, även fast träden börjar slå ut nu och gräsmattorna är rätt så gröna.
Vi lagade finmiddag ikväll med min favoriträtt risotto, quornbitar(jag), oxfilé(erik), rödvinssås och sallad. mkt gott!
Igår var jag så trött så jag gick och la mig tjugo över åtta, ikväll är jag vaken lite längre iaf.. vi har myskväll med fotboll på tv:n och varsin dator... :)

tidigt..

godmorgon... längesen jag klev upp såhär tidigt!! ska börja jobba 6.30 idag så då är det bara att kliva upp runt 6-tiden... har kollat mitt saldo då jag fick min sista lön från åregården idag, och jaa.. har så jag klarar mig iaf men det är inte direkt så man hade hög timlön där.. :)
idag ska jag jobba i tio timmar, typiskt att jag ska mötas av blå himmel och otroligt vackert och vindstilla på sjön.. men men, får sätta mig ute och sola lite när jag kommer hem om det fortfarande är lika fint då. Erik ska premiärcykla idag, skoj! Nä nu är det dags att jag beger mig upp på jobbet... är ni i åre idag så kom förbi och träna!

Jobba

Vet inte varför men jag sover så dåligt för tillfället, kan ha att göra med att vi sover i ett nytt rum och en ny säng, eller också det att vi har ella på besök här (eriks hund) fast hon är tyst av sig. så jaa.. jag vet inte varför, skumt.
blev väckt imorse av frågan om jag ville jobba i eftermiddag/kväll så det sa jag ja till, gillar egentligen inte att börja så sent för då kan man liksom inte göra nåt av dagen, då går man som bara och väntar på att få börja jobba. ska ta och laga ihop nån middag också som matlåda.
erik har ju köpt dj utrustning så igår stod han och spelade tills han fick ont i nacken :), han är jätteduktig! jag testade också litegrann och det är jättekul faktiskt! även fast jag knappt förstår hälften av alla knappar som finns där.
nä nu ska jag ta och laga lite mat!


bröllop!

fick en inbjudan idag till Elin & Stefans bröllop den 25juli :) hoppade just glädjeskutt för åååååå vad jag ser fram emot det! kommer säkert bli helt underbart!

Öde i Åre



De här bilderna kommer från en skön kväll med gänget, dvs mina sambosar. Vi lagade och åt en supergod sista middag tillsammans innan alla drog härifrån. Nu är det jag, Erik och Gustaf kvar i våran stora femma där vi har bott 7 stycken under hela säsongen, snacka om att det är tomt här! Och imorn drar Gustaf också.. kommer kännas sjukt konstigt, vilket det iofs redan gör.. Hela byn är dessutom öde och många affärer och restauranger som har stängt.
Har iaf gjort av med sjukt mycket pengar nu på slutet, har ju å andra sidan haft en otroligt rolig sista tid här, många härliga minnen från uteserveringar i solskenet :)
Jag som skulle behöva klippa mig också, kanske får ta och fråga Erik om han kan ställa upp :)
Nä, nu ska jag äta lite glass med honungsmelon, mums!