kändisar

Har ju glömt att berätta att jag har pratat med Fredrik Ljungberg! Han var uppe och tränade förra veckan och då frågade han om han fick låna ett lås till skåpen och då sa jag ja, så då kan man väl typ säga att jag har pratat med honom! :) Och idag var Björn Dählie där och tränade så då pratade jag med honom också, fast det var ungefär samma nivå på konversationen, haha. Tydligen så är Foppa också i byn så jag hoppas att han kommer in med :)
Ikväll ska jag träffa en tollare som jag ska vara hundvakt åt imorrn, det ska bli så himla kul! Jag saknar verkligen att han en hund i närheten så det här blir perfekt. Hon älskar människor vilket ju är bra eftersom vi är så himla många som bor tillsammans.
Ikväll spelar Timbuktu på bygget och jag tänkte på en grej förut angående det.. att jag ens funderar på att inte gå trots att jag är ledig imorrn måste betyda att jag börjar bli gammal! :)


Jag och Ella

Längd :)

Har just varit ute och åkt en mil i längdspåret i björnen. Det kändes bra, lite bakhalt men inget som störde. Däremot så var det några danska ungdomar som var ute och "åkte" också, såg dom två gånger och då stog dom bara mitt i spåret och typ vilade.. Var tvungen att skrika åt en av dom som stod med skidorna rakt över spåret i en nerförsbacke (!) haha, det finns tydligen inte längdspår i danmark.. :)
Annars är allt jättebra, det är inte så himla mycket snö här upp egentligen så jag hoppas på att det kommer mer framöver! Idag har det varit -1 ungefär, vilket är jättestor skillnad mot för igår och iförrgår då det var -20 och -30. Jag gillar mer när det är runt 5-6 minusgrader vilket det nog också ska vara några dar framöver. Har fortfarande inte skaffat mig ett liftkort heller, vet inte riktigt när jag ska kunna fixa det heller för det kostar runt 3700:- (egentligen är det typ 4000:- men man får 10% rabatt när man hade sommarsäsongskort -09 som jag hade) + att jag kommer få mindre timmar på golds framöver, kommer jobba runt 12-15 timmar i veckan! Måste nästan skaffa mig ett jobb till, och hur lätt är det nu när säsongen har börjat på riktigt.. suck.. det känns riktigt surt, jag kanske helt enkelt får strunta i liftkortet och bara åka längd och träna på gymmet i vinter. Nåja, det löser sig säkert på nåt sätt..
Erik är i Östersund ikväll och hämtar våran nya soffa! Vi är ju sex pers som bor här (jag är enda tjejen) och vi har bara fyra fåtöljer så det kommer bli riktigt bra med en soffa också. Det är med schäslong också!

Nu ska jag gå ner och laga lite middag!

Lördag

Har egentligen ingen riktigt koll på vad det är för dag men tydligen så är det lördag idag. Jag vaknade vid tolv idag och satte mig framför skidåkningen på tv:n (längd & slalom) sen har jag jobbat och nu sitter jag och Erik med varsin dator framför oss :) vi har nämnligen äntligen fått internet här hemma nu och det är vi väldigt glada för.
De senaste dagarna har det varit -30grader och imorrn ska det blir runt -10 så då tänkte jag ta och åka lite längdskidor, måste ju ladda inför tjejvasan som är snart!

uppdatering


Bilder från när vi firade mammas 50års dag i november! av oss barn fick hon en resa till riga tillsammans med oss så vi åker i januari, ska bli så kul!Det här är bilder från våran årliga promenad på julafton!Passar på att önska alla ett gott nytt år också! KRAM