panten... =/

Har jag förresten sagt att vi har ett helt berg med pant under det som man skulle kunna kalla för matbordet(stort nog för en person) det är runt tio påsar med öl och cola flaskor. Vi har tänkt flera veckor i rad att vi ska ta med och panta alltihop när vi åker och storhandlar men det har glömts bort, vilket också har gjort att påsarna blir fler och fler. och det blir definitivt mindre plats här i köket.
Mmm just det, storhandla var det ja. såhär på lördagsmorgonen (nåja klockan är ju ändå bara lite efter två) så finns det ingenting till frukost. Jag sitter tre decimeter från kylskåpet, öppnar det nu... kollar en snabb sväng... och stänger. En fjärdedel av allting består av öl, resten är margarin, läsk eller olika slags konstiga burkar som jag inte har en aning om vad de innehåller..
Fann lite gröt, blir bra med äpple och kanel till frukost. Och mjölk såklart!
snart blir det att åka sex personer i bilen och handla, panta (gud så skönt) och sen hem, in med allt vart det ska vara, dricka lite öl och sen vidare till bowlingen. Ska bli spännande att se hur det går idag! jag tror på produktionen, som är vårat lag :)

Nu ska jag duscha en sväng. Peace!

LAN

LAN

skogen

skogen

Kalle

Kalle

erik

erik

ja

ja

Jag & Erik ska ut och gå!

Jag & Erik ska ut och gå!

.

Japp. Då var det 117 dagar kvar till biljettsläpp.

Någon som har kontakt med Emma Hultqvist? Skulle vilja få tag i henne på nåt vis..

26/10

"På lördag öppnas Vargliften och Vargbacken i Björnenområdet i Åre för åkning på natursnö. För att fira den tidiga premiären bjuds alla skidåkare på gratis liftåkning."
-Citat op.se

Kändes kul att läsa! synd att man inte är hemma :)
Haha, märkte att jag brukar skriva enbart på torsdagarna, vet inte varför det blir så man en veckas mellanrum är tydligen lagom.
Är helt själv hemma nu, alla andra är på jobbet. egentligen fick jag jobba över om jag ville, som Erik & Kalle gör men jag orkade inte det ikväll, så nu sitter jag och dricker mjölk och kollar på TV istället, skönt.
Jobbet snurrar på, jag trivs jättebra där. Nu har halva tiden gått och snart är det dags att åka hem, typ. Jag längtar som tusan till julafton och att få komma hem överhuvudtaget. Men sen blir det nyår i Barcelona och förmodligen stanna där hela januari. sen hem och åka skidor, så är planerna just nu iallafall..
Imorgon får vi lön, sen ska vi jobba på lördag och efter det hoppas jag på bowlingtraditionen och kanske utgång! får se hur de andra känner om den saken.
Igår var det en månad kvar tills jag fyller tjugo!

over and out, -peace

torsdag idag va?=)

yes! det snöar hemma,. underbart eller vad! är sjukt sugen på att åka skoter, skidor, pulka, spark eller bara leka med jullan ute i snön!
är för övrigt jäääkligt glad över att både erik och kalle är här, och att vi jobbar på samma avdelning och samma tider. fast idag fick jag sov morgon till tolv när de behövde gå upp halv sex, sov riktigt skönt. :)
ska jobba kväll idag så jag börjar 13.50.. just duschat och snackat lite med Marina på MSN.

Linnea fyller år imorgon! vill åka hem idag, ge henne en stor kram och käka massa tårta imorgon och sen kanske ändå kunna vara tillbaks här till jobbet på måndag, de vore guld! men jag får låtsas iaf...
igår när jag och erik kom hem efter övertiden (13 timmar två dagar i rad, tre för han idag) så var det tokstädat, nydiskat och hur fint som helst, tur man bor med världens bästa sambos, :)

pratade med nalu i helgen! ah!!! trodde jag skulle svimma av lycka.. låg på golvet i köket hos emma och elin och skrattade och grät om vartannat...


vidare till jobbet, peace over and out! PUSS

Torsdag.

Dags för uppdatering.
Big brother haugesund lever vidare! från början var vi fyra, sen blev vi tre, sen fyra igen, sen fem och nu är vi alltså sex personer. alla var nånstans att sova och kylskåpet är fullt då och då. man får inte låsa dörren när man borstar tänderna och igår städade jag hela lägenheten.
tog en sjukanmälan igår, låg framför tv:n och datorn och kollade på film. jag hatar mensvärk! efter cirka fem timmar började jag sakta röra på mig, blev glad av att mamma, linnea & johan ringde :) tog en promenad, gick och solade, handlade och tog sen på mig mp3n, fram med dammsugarn och städa, diska och hänga tvätt. skönt att fixa allt sånt!
Jag blir glad av människor jag tycker om. Saknad är ett annat ord för kärlek;
Zandra saknar jag massor nu under hösten, längtan efter pratstunder med te, om minnen och allvar, om livet och ibland ingenting speciellt. Hon är en sån där som jag aldrig vill tappa bort.
Marina, när vi tar långa promenader och pratar om allt möjligt blir det ofta problemlösningar och skratt,  man rensar hjärnan, vilket är väldigt välbehövligt och känner hur himla värdefull hon är.
Maria Revelj en kvinna i en klass för sig själv :) Finns så mycket vi kommer vara med om tillsammans och jag bara längtar tills jag får se henne igen!
Nalu, nalu, nalu.. mina drömmars kvinna, ingen är som du nalu. ibland får jag en nalu & idaho känsla då jag bara ler för mig själv och tänker tillbaks på allt vi har gjort, roligaste kan vara den stora ringen på roskilde, eller hur!?... :)

oj.... nu kom emma och berättade att oskars pappa dog igår...
Känner inte riktigt för att skriva mer nu.
Kram

torsdag ingen aning om vad det är för datum..

Städad lägenhet! bidrog tyvärr inte med nånting eftersom jag var på jobbet, men det var gött att komma hem till! imorgon är det finally helg igen, shiit vad veckorna går fort!
Är typ helt borta i huvet, känns som jag är fem sekunder efter när jag gör nånting, men så kan det vara ibland :) Vi har en liten plan att bowla på lördag, tror jag skulle kunna bli väldigt underhållande, haha..
tänkte ta mig en dusch nu och sen kanske vila lite, ska upp omnån timme igen och hämta Erik på flygplatsen! Det glädjer mig.

För övrigt saknar jag JULIA som tusan! vill att hon ska komma och väcka mig på mornarna....
ciao!


Godkväll.

ska försöka hålla mig vaken samtidigt som jag skriver här..
gick upp 05.12 imorse, gröt till frukost som alltid när man jobbar dag, det är det bästa!
sen jobba mellan 06-19, hem och typ falla ihop för jag är så trött i kroppen.. kollat lite på tv och ätit av petters supergoda coccosbollar som legat i frysen, gött :)
nu ska jag faktiskt lägga mig och soooova.... har nattmössa och dunsockar på mig, det är kyligt på kvällen men tydligen blir det varmt mitt i natten för jag vaknar alltid och har sparkat av mig allting :)
hämtar erik på flyget imorn natt, ser jag fram emot som tusan!

godnatt!


Godmorgon

Observera tiden, 05.16 står klockan på här. Har dock varit vaken sen 02.05 när jag kollade på klockan första gången, oooh så segt det har varit. Legat och vridit och vänt mig i sängen men ändå inte kunnat sova, så det var väl lika bra att gå upp då. Ska ändå iväg på jobbet om en liten stund.
Nä, nu är det Time for some frukost!


Hoppas på att få hämta Erik på flygplatsen på torsdagnatt!

44630-86

44630-86


Marilyn Monroe statyn

Marilyn Monroe statyn


vila lite

vila lite