Åre

Igår for jag och Elin till Åre för en snabb visit, va så kul att träffa Nalu, Emelie, Amanda, Johanna och alla andra! Vi hängde på Dippan och drack lite drinkar sen blev det en besök på Max innan hemfärd och idag har vi tagit det lungt, åt lunch på Holiday och sen åkte vi tillbaks till Lit.
Nu ska jag gå och lägga mig men bjuder först på en bild från igår.
image785


Hellohellohellohello

När man är som mest sugen på tacos.. då får man det till middag! Det är väl underbart.
Igår tog vi det vääldigt lungt, vaknade först vid typ ett eller nåt tror jag, kollade lite på nåt avsnitt på datorn och sen somnade jag igen mellan tre och fem, man gjorde inte många knop den dan så att säga. Men idag är jag aningens piggare och nu har jag lagt in lite bilder på bilddagboken och som sagt snart är det middag och sen åker jag och Elin vidare till Åre ikväll! Ska hälsa på gänget som jag inte har träffat på evigheter.
Det ser jag fram emot!

Julafton

Nu är det snart dags för Kalle Anka men innan dess tänkte jag och Jullan önska er allihopa en riktigt GOD JUL! image784

23:e!

Äntligen hemma!
Efter en galen kväll tillsammans med jobbet och en stressig dag på flygplatser passade det väldigt gott att komma hem till östersund. tyvärr var det inte lika mycket snö som jag hade fantiserat ihop men bättre lite än inget alls.
Jag har fullt med julklappar på golvet i mitt rum och alla är färdig inslagna och fina, jag måste säga att jag är väldigt nöjd i år faktiskt. Det är kul att köpa julklappar.
Ikväll ska vi klä granen och lägga in alla paket under den och mysa och lyssna på julmusik och kanske äta lite knäck och pepparkakor.
 Imorn är det julafton!


Finns ingen bättre!

Juleferie!

Dejligt att ha juleferie! Imorn är det julebord och på fredag åker vi hem, ska bli så skönt att få vara hemma och ta det lungt, träffa alla och åka massvis med skidor för det har jag tok längtat efter. Jag har för övrigt köpt ett par skitsnygga, högklackade skor på H&M som jag tänkte ha imorn, men jag kan knappt gå i dem så jag får se ifall de lämnas tillbaks eller om jag biter ihop och har de på mig..
Vet att jag har varit dålig på att höra av mig, och de här två och en halv månaderna vi har varit i oslo har verkligen gått snabbt, jag har inte alls hängt med. men det har inte varit meningen om någon nu har tagit illa upp att jag inte har hört av mej. så nu vet ni det. :)
Igår och idag har vi storstädat på jobbet, då såg jag ut såhär.
image782

Fredagskänsla

Äntligen har jag fredagskänsla! Jag och Erik sitter i lansoffan med varsin dator, ett glas vin och en stor ost och vindruvstallrik framför oss, det är lyx det. Dessutom är jag fri imorn och de ska bli dejligt som tusan, tänkte handla lite julklappar och driva runt på stan det är så kul. Har förresten slagit in ganska många julisar redan, nu blir ni allt bra nyfikna va? Kan avslöja att än så länge är det flest till Elin... hihi :)
Annars är allt bra, jag trivs jättebra i lägenheten som det verkligen är skönt att komma hem till! Igår bakade jag pepparkakor och jag gillar mitt jobb och de jag jobbar med och mina chefer är väldigt bra!
På juldan ska vi parta i Strömsund, det ser jag fram emot!

So long, puss & kram

12/12

Imorse spenderade jag en timme på jobbet innan jag åkte hem till sängen igen, hade så ont i magen så jag bara ville spy. Sov till 14-tiden och har sen dess inte gjort speciellt mycket, och det känns bättre nu iaf.
Igår hade vi snickarverkstad här hela kvällen, fick ihop en hylla och en halv garderob som vi ska fortsätta med nu ikvälll, jag tog en del bilder men alla våra kläder och saker ligger i en stor hög på golvet så jag orkar inte ens försöka leta efter sladden till kameran :) men imorn kanske jag lägger in lite nya pics.
Jag kom på att det är lucia imorn så det kanske är dags att göra pepparkakor av ikea degen, mumsigt!
Åå vad jag längtar tills vi åker hem, det är en vecka kvar att jobba idag, och sen är det julebord som kommer bli skitkul och sen åker vi! jahoo :)
för övrigt doftar jag underbart, hade lite för mycket blåbärs body butter kvar för att slänga och lite för lite kvar för att spara så jag tog allt och smörjde in mig och nu luktar jag såå gott :)
är sugen på ost och vindruvor, tror det får bli lite kvällssnacks men först blir det middag, undrar vad jag ska göra idag för nåt... ska googla lite tror jag!

Kan väl..

Kan väl lika gärna blogga medan jag väntar på maten! Isabelle har idag gjort broccoligratäng, det ska bli sjukt gott för nu kurrar min mage jättemycket.
Vi var på en typ arabisk affär i förrgår och handlade massvis med bönor, grönsaker, kryddor och andra roliga ting. Isabelle hade storkok på igår med black eye bönor, kikärtor och kidneybönor. Själv gjorde jag wok med olika grönsaker och tofu som jag också hittade på den där roliga affären. Inte lika gott som i Thailand men det funka :) Och för nån dag sen åt vi hemmagjord pizza, verkligen lyx! Imorn är vi lediga allesammans så då tänkte jag åka på IKEA, får se om Erik är pigg på att hänga med. Tänkte skaffa de sista nödvändiga grejerna så känns lägenheten ganska klar sen. Vi är i stort behov av en garderob, nog för att vi alltid brukar ha kläder och saker utslängda över hela golvet men nu när man inte har nån annanstans att göra av dem är det riktigt irreterande. Ska bli skönt att få ordning på grejerna och veta var man ska leta när man ska ha nåt..
Idag är det julebord på Lysebu, massvis med hungriga människor i alla åldrar har invaderat.
Längtar jättemycket tills vi ska ha personaljulebord den 20 tror jag det är.. ska bli skitkul!
Nä nu kan jag inte koncentrera mig längre, är så huuungrig.

p.s jag har en ny adress:
Ida Lind
Theresesgate 51 B
0168 Oslo

man kanske kan få ett litet julkort iaf?

peace, puss å hej!

=)

hej mina kära vänner! sorry att jag inte uppdaterat på länge, men nu finns det några nya bilder på bilddagboken.se, sök sen på MissKaylaJ (det där fixar du mamma!:) vi har kommit igång med lägenheten nu och igår fick vi kyl, frys, spis och tvättmaskin, väldigt skönt! och imorgon är jag ledig, det ska bli välbehövligt. jag lånade hem en häftpistol idag från jobbet så imron tänkte jag ta en runda på second hand affärer och se om jag hittar nåt fint tyg som jag kan klä om våran hitte-stol med. eller göra tavlor av kanske.
imorn kommer också elin, sofia och maria på besök! då ska de få premiärsova våran sovsoffa, hoppas den inte är allt för oskön :)
Det går bra på jobbet men nu längtar jag hem, hem till julen och snön och jullan :)
oj vad trött jag blev nu, men nu har ni lite att läsa iaf så får vi hoppas att det inte dröjer lika länge tills nästa gång jag skriver.
puss och kram!

ojojoj

Som vi fixade igår! Hela lægenheten blev næstan klar.. førutom att vi inte har nånstans att stoppa alla klæder och prylar men det ordnar vi førhoppningsvis på ikea på måndag. Men igår iaf, så var vår vaktmæstare så snæll och skjutsade ner mej och alla våra væskor och påsar till lægenheten, så hjælpte Erik till att bæra in allting, det gick snabbt och smidigt, skønt att vi bor på andra våningen. Sen kom Kennet med tv, køksgrejer och massa andra saker som Susanne hade skickat med (tusen tack btw!) så då packade vi upp allt det och diskade i ordning och Erik putsade glas och satte in allting i perfekt ordning :) Det tog sækert 3-4 timmar, kændes det som iaf. Och under tiden anvænde vi vår ypperliga och enkla (men bra!) høgtalare før allt går ju mycket lættare till musik.
Ja och sen tog vi itu med vårat rum, satte i kontakten till sængen och skruvade samtidigt ihop en mysig julstjærna som vi fick av Susanne & Ulf i inflyttningspresent som nu står i fønstret. Å vi skruvade ihop ett litet bord som det står ljus på och till slut fick vi æntligen lægga ut mattan, som jag hade længtat efter det :) Erik gjorde ett fynd då det stod på lappen att man kunde vænda den, så antingen kan vi ha en grå matta eller en svart. Nu har vi den grå sidan.
Åsså kom då æntligen Kalle och Isabelle & Kim hem! Det var jættekul att visa dem vårat fina rum :) Det kændes næstan som Room Service (okej, jag lekte lite att jag var med dær..) nær vi visade dem hur fint vi hade gjort i køket och i vårat rum. Så satte de igång med sin sæng, lampa och klædhængare. De har en såndær som finns på modevisningar å sånt, som en stång som man hænger galgar med klæder på. Så nu kanske vi också ska køpa en sån till vårat rum.. vi får se! Å såklart gjordes lan-rummet igång lite lætt, de har sækert fortsatt dær nu medan jag ær på jobbet. Ska bli spænnande att se om det har hænt nåt nytt nær jag kommer hem! Længtar till dess... Kunde ju inte gå och lægga mig igår heller, sa godnatt typ 10 gånger men tillslut somnade jag vid 2-tiden. Så imorse var jag trøtt nær jag gick upp k. 7...
Nere hos oss var det ingen snø alls men hær ær det snøstorm!!
Nu kallar plikten, byebye!