party

Här är lite härliga pics från en snöig januarikväll i Åre som vi, efter förfesten som vanligt hos Maria & Emelie tilbringade på Bygget.

Mycket trevligt sällskap, det var Emelie, Maria, jag, erik, joel, emma, anna, petter, johanna & elin!



Vi spelade olika drick-kortlekar :



Och var väldigt glada;




ett halvår.




Ett halvår idag, 26jan. :)

Nyårsafton


Okej, då kör vi! Här kommer äntligen bilderna från NYÅRSAFTON 06/07! Vi körde sminkning, klädbyten och åt tacos som synes på bilden här ovan!

 Erik var med!  Maria också! (hon var på pusshumör)
Elin också! Emelie var väldigt fin!
Såfia skrattade och var gladNalu med, sötnos :)

 

Såfia & Maria redo att gå! 
   

Såhär tokig blir man av alkohol



Kärlek!



Blev en hel del drickande :)


Sen drog vi vidare med taxi till Dippan, vi var bland de första in och trängdes med massor av brats och andra men det var en väldigt trevlig kväll! Firade tolvslaget med en stor puss på Erik! Underbart.

44630-140

44630-140

Två av mina favoriter!


(tusan vad kär jag är! =)

Matilda & jag!

44630-135
Här är Eriks ursöta kusin Matilda, vi är kompisar hon och jag!

En dag var vi barnvakter, då läste jag lite ur en bok;

Prylar

Kraschade min senaste digitalkamera på min 19-års dag genom att åka snowracer nerför trappan i all snö.. displayen blev svart och jag blev lite less. Jag har klarat mig utan en kamera lite mer än ett år, men nu har jag köpt en ny, en väderskyddad den här gången, hoppas det funkar bättre .. Så här ser den ut iaf:
En dag på stan köpte jag en ny telefon också; rosa är snyggt!

Veckan innan de var vi i Åre och jag skaffade dess skidor samt ett säsongskort, jobbigt det där att inte ha nåt jobb när det är så mycket snö i fjällen...

Så nu har jag blivit lite av en pryl-nörd.. och det här är bara början :) får se när de blir en ipod!

44630-132

idag fick jag känna på halkan. åkte från Erik vid tre-tiden, runt halv fyra skulle jag köra om en bil med släpvagn på en raksträcka ungefär en mil utanför häggenås. men det var svinhalt och min bil började sladda, jag hann tänka rätt mycket, mest försökte jag komma ihåg det jag hade lärt mig på halkbanan om bromsning, men det hade inte spelat nån roll hur jag än bromsat, för rakt in i snövallen for bilen. Allt gick fort, såg bara all snön som yrde upp framför mig. Sen stod jag still, vet inte ens om jag andades men jag stängde av musiken, tog av mig säkerhetsbältet och klev ur bilen. sen började jag gråta, gick sakta runt bilen som stod tvärs över den andra körbanan, jag måste ha snurrat ett och ett halvt varv. jag bara grät och grät och grät. Den bilen jag skulle köra om stannade vid en P-ficka några meter längre bort, de var jättesnälla och hjälpte mig att byta till reservdäck och körde mig hem medan jag satt gråtande på passagerarsätet. usch vilken chock och obehaglig upplevelse. har aldrig tänkt att det kan vara så halt.
Han som skjutsade hem mig satt ju i den bilen jag skulle köra om och när han såg att jag började sladda sa han till sin son som satt bredvid honom att han trodde jag skulle välta, fan vilken jävla tur att jag inte gjorde det iallafall.
Bilen klarade sig väl, ett däck som de pyste ur lite luft från men det gick att pumpa i ny så blev det bra. Med mig gick det också bra. Men jag har gråtit mycket idag.

Vi skulle äta middag på En Liten Röd ikväll men det blev hemmakväll med pizza och det svårstavade marängswiss till efterätt. Vi har kollat på Simpsons och tagit lite kort. Lägger in ett här nere..

Nåja. vill avsluta med en uppmaning om att köra försiktigt, bättre komma lite sent än att inte komma fram alls... och, ta hand om er! gå på spa t.ex. =)

Kram! Ida
44630-132

18/1

Idag har jag klippt mig! tog bort allt det slitna, dvs rätt mycket eftersom jag inte har klippt mig på riktigt på över ett år.. sen blev det lite mörkare också, jag är mycket nöjd!
Sen käkade jag och Erik kinamat och sen gick vi på hemtex, Erik köpte duntäcke, svart påslakan & örngott och en avlång kudde. Så nu blir de hem till han å kika på CSI och sova snart!

Nalu kom in på msn så vi kan snacka lite!


Här e jag ute och myser med Jullan


Hejdå!

csi baby!

44630-126

Förresten är Erik och jag värsta CSI-nördarna och då helst CSI NY. Så vi tog lite svart tejp och gjorde om min I LOVE NY-tröja, vi blev väldigt nöjda! =)

hundvalps besök


Emma och Petter kom över med Emmas sötvalp Iris Maräng på en god tacos-middag
Jullan och Iris lekte med varandra hela kvällen, dom funkade jättebra tillsammans. Iris bet sig fast i Jullans svans men efter ett tag så lessnade hon och la sig på Jullans filt och tuggade på hennes ben, som var ungefär lika stort som hela Iris. :) Söt!


Och Elin hade tagit hem några glasögon för att prova sig igenom, jag testade också, vill skaffa! "synd" bara att jag har perfekt syn :)

Åre.

Ah, har haft ett par riktigt sköna dagar i Duved med tacos(som jag och Erik lagade till 7 pers! =) skidåkning (herregud vilken träningsvärk jag har haft..) och en utgång på Bygget tillsammans med Elin, Erik, Joel, Maria, Emelie, Emma, Petter, Anna och Johanna. Så vi vart ett härligt gäng.
Köpte nya skidor, Scratch Girl- mycket fina och väldigt sköna. Gjorde inga större vurpor, de gjorde däremot Erik :) skaffade säsongskort gjorde vi också, känns bra!
Nu ska vi åka buss till Lit och sen imorn vara barnvakt åt Hampus & Matilda, sötnosar :) Måste lägga in bilder på dem sen nån gång.

Ha de!



Söndag morgon, vi sov inte allihopa i samma säng även fast det kan se ut som det =)



Choklad!

Å chips!


planer, planer, planer..

Ah! att livet kan vara så svårt ibland. När allt är som bäst är det samtidigt som svårast att avgöra vad som ska göras. Jag kan inte bestämma mig hur jag vill ha det, känns dumt att sitta hemma och slösa bort tid och pengar när de är precis det jag har; tid och pengar. Och vänner runt om i världen som behöver besök :) Elin flyttar till London nästa vecka, Nalu väntar på mig i Barcelona (som jag har fått henne göra allt för länge nu) Thailand lockar mer än nånsin, Elins au-pair kompis Amanda i Brasilien som säger att vi är välkomna när som helst. Och Australien som bara ligger där på andra sidan jordklotet och verkar vara vackrast i världen. Ah, R E S L U S T!

...Nåväl, vad är väl en bal på slottet..    som jag brukar säga...


Här får ni några bilder på mig och Nalu från juldagen; ah my love.


Stockholm!

I onsdags kväll satte vi oss på ett flyg till Arlanda, därifrån tog vi oss till hotell nummer ett, ca 30 sek från centralstationen. Drack rödvin, badade och sov gott! Dagen därpå vidare till hotell nr.2 som låg på Karlavägen, vi droppade vårat bagage och tog tunnelbanan in till stan, gick på hundra olika affärer och hittade lite shyssta grejer, Erik köpte ett par skor på Adidas store och jag köpte en jättemysig, orange-gul tröja på samma ställe. Sen hittade jag ett par gul-vit blommiga långkalsonger på en annan affär som jag bara var tvungen att köpa, jättefina! Köpte en gul jacka på H&M och ett par snygga jeans också. Erik köpte en jättemysig, vit mössa på Puma! Vi gick på stan till klockan var runt sju, då hoppade vi in på bolaget och köpte lite öl och cider, sen hem och checka in, packa upp våra grejer, lägger in ett kort på hur det såg ut på vårat rum efter ca fem minuter :) Vi tog det lungt, drack lite och kollade på TV, sen tog vi på oss finkläder och gick ut och åt på en italiensk restaurang vid tio-tiden, sen middag men väldigt god mat.
i fredags var det nytt hotell igen, denna gången i vackra Gamla Stan, ett First Hotel :) eftersom vi hade bott på Scandic båda nätterna innan var det spännande med lite ombyte. Men det var mycket som skillde, vi hade ju bokat ett Deluxe Room med Jacuzzi och bastu på rummet! De ni :)
Men vi började med att lämna bagaget på hotell mitt på dagen eftersom vårt rum inte var färdigt än. Vi tog oss vidare till Kungens Kurva via tunnelbana och en kort busstur. Gick på Heron City, åt nachostallrik, in på världens största IKEA och sen en sväng på ICA för att köpa ost och vindruvor och bolaget för att inhandla ett gott vin, (mm det var väldigt gott!)
Sen hem till lyxhotellet, checka in och vi blev väldigt nöjda när vi kom in på vårat rum! Inspekterade jacuzzin, satte igång bastun, satte oss i varsin fåtölj och läste lite i tidningarna som fanns där (finns bild på det också) sen gjorde vi en mysig ostbricka, kröp ner i badet, drack gott vin och bara njöt! Jag hällde i ganska mycket badskum så när vi satte igång massagen steg skummet, vi la de på golvet så länge, va bara tvungen att ta kort på det också :) sen bastade vi och hade det väldigt skönt! Vid elva-tiden började jag känna mig hungrig så vi gjorde oss iordning (jag sminkade mig :) för att gå ut och äta, men alla ställen hade stängt och hotellets restaurang stängde vid elva så vi gick tillbaks på rummet och tog lite kort, jag stod på händer och Erik låg och vilade ute i hotellkorridoren :)
Lördag morgon hann vi med ett jacuzzibad till, sen hotellfrukost, en snabb sväng i gamla stan till en piercare och en lyckad hemresa.
Det ar en väldig trevlig vistelse i Stockholm. Stor puss till Erik! <3

44630-121

ut och åka!

ut och åka!
jag, erik, elias, emil och lovisa på kälken.nu ska vi ner och basta!
det här var den 22 dec tror jag..

vi

vi
jag inspekterar nalus naglar innan vi ska ut på juldagen

2007

gott nytt två tusen och sju!
vi firade nyår i åre jag, elin, erik, emelie, maria, såfia, nalu & kalle. lång förfest hos emelie med sminkning, tacos och massa go dricka. sen vidare till dippan där det var fullt av stockholmare ...
men jag hade skitkul och firade tolvslaget med massa pussar och kramar, nice! :)
ikväll åker erik och jag till stockholm, ska bo på tre olika lyxhotell, det sista har bastu och jacuzzi på rummet! ska bli väldigt skönt. och mysigt!
igår var vi på ikea jag, mamma, elin, johan och linnea.. köpte massa roliga grejer.

aah orkar inte skriva mer nu, ska försöka packa lite.
bye!