Norge



Grattis igen till Nalu som fyllde år i torsdags! Hoppas det går bra för er i Åre..
Igår åkte jag till Tannsjön, väldigt längesen jag va där, sist var det varmt och skönt och soligt, det var det nu också men betydligt kyligare, fem grader var det i vattnet med ella badade så gärna ändå, vet ingen bad tokigare hund än henne :) vi åt tacos, drack vin, åt god efterätt (päron med chokladsås på och glass), kollade på idol och sen somnade jag tidigt för i förgårr natt kunde jag inte sova alls, sen jobbade jag på dagis igår mellan 7.30-15. I torsdags åkte jag in till stan och gick en sväng med Malin, sen åkte vi hem till henne i varsin bil och åt varma mackor, målade naglarna och kikade på idol. Mkt trevligt!
Och nu ikväll har jag packat ihop allting som jag ska ha med mig, och det är en del! Hela sängen låg full med kläder och skor och diverse laddare men nu är det mesta nerpackat, ska bli spännande att se imorn när alla fyras packningar ska ner i bilen men det ska nog gå bra! På måndag kl 9.00 börjar jag på Lysebu. Isabelle är först, halv eller kvart i sju, sen erik vid halv åtta tror jag det var och kalle som fick sovmorgon börjar vid två. Jag hoppas verkligen vi kommer trivas där och att vi hittar en fin (nåja) lägenhet som vi kan flytta in i.
Jaa, thats it. ha det så fint nu i höst allihopa!
bye!


image776
Julia ville följa med i packningen..

parentsmeeting

Igår var jag på mitt första föräldramöte! Jag och Erik hängde med Ulf & Susanne till John Bauer där Elias går för att kolla på lokalerna, fika och få numret till skolsköterskan.. Visste ni att där får inte eleverna själva ringa och sjukanmäla sig, utan det måste föräldrarna göra!? Lite krångligare men kanske desto mer pålitligare om föräldrarna ringer istället för eleverna, vad vet jag.

Vet inte om någon har missat det men vi börjar jobba i Norge på måndag, som det ser ut nu blir vi borta 9 månader.

64!

Mario Kart e skoooj!


...

Usch vad jag har ont i magen. Har svårt att samla tankarna och har svårt att göra något av den här dagen. Visst är allt skönt när man är så ovetande, när man tänker glada framtidstankar om att allt kommer blir bra. Sen när man får höra stelnar man till och hamnar i nuet, ett nu som går sakta sakta fram. Som aldrig verkar ta slut, som aldrig verkar gå framåt. Jag hörde en gång när jag jobbade på restaurang att kvällarna som man aldrigt trodde skulle ta slut med oändligt mycket folk och högar med disk och mat som börjar ta slut, dessa kvällar har ett slut, folk går hem och restaurangen kan stänga, även fast man tror att det aldrig kommer ske när man står där mitt i stressen. Det finns ett ljus i tunneln fast man inte tror det. Det kommer ett lugn efter stormen och man kan bli vanlig igen. Usch, jag har ont i magen.
Varför varför varför varför




emma, jag tänker på dig!

8 fakta

Okej, nu ska jag äntligen svara på Elins utmaning med 8 fakta om mig själv;

* Min absoluta favoritfärg är orange, det kanske syns på min blogg?

* Jag har varit vegetarian i sex år och har inga planer på att börja äta kött. Dock lyckades jag lura ganska många när jag förra året skrev i min blogg att jag hade ätit kött under tiden vi jobbade på en köttfabrik i Norge.

* Jag har varit kär en enda gång i mitt liv och det är i den underbara personen som jag är tillsammans med nu, Erik.

* När folk frågar brukar jag svara att jag inte har någon pappa eftersom han var otrogen mot mamma och ljög för oss barn under en längre tid. Det kommer jag aldrig kunna förlåta.

* Alltid när jag kommer in på hälsocentraler och liknande blir jag jättenervös och får superont i magen, jag är superkänslig mot stickprov, sprutor och liknande och brukar alltid få ligga kvar och vila för att jag känner mig så svimfärdig. Även hos tandläkaren.

* Jag har en speciellt förmåga att alltid hitta pengar, var jag än är. Det konstigaste ställen jag kan minnas är när jag såg 5 euro flyta omkring långt ute i vattnet i Grekland..

* Egentligen är livet inte svårare än att man har orden "de flesta människor är så lyckliga som de har bestämt sig för att vara" som målsättning.

* Jag har varit medlem i en väldigt exklusiv klubb som heter Team Tequila. Vi roade oss med tequila-race och hade specialgjorda t-shirtar.

Nu utmanar jag alla de som står på mina länklista här nere till höger!

NALU

 Ååå! Ikväll ska vi ha födelsedagsfest i förväg för den här underbara tösen! Hon är världens bästa NALU!

...

Den här bloggen har fått sig en home makeover

Bilddagboken

Nu har jag återupptagit min användare på bilddagboken, där kan ni söka på MissKaylaJ och se mina bilder! Ni som läser min blogg har säkert sett de flesta redan, men det får ni stå ut med :)

IDOL

Marie Picasso och Alexander är mina favoriter i idol än så länge!

Vinter

image773

tänderna

Idag har jag varit hos tandläkarn, det är dyrt har jag märkt. så nu måste jag börja sköta mina tänder lite bättre för det är helt enkelt värt att ta hand om dem. Sen har jag gått en promenad med jullan i skogen och solen och nu ska vi snart äta linssoppa. Får äntligen sitta vid min egen dator också som nu har blivit lagad, känns skönt. Förresten så har vi fått jobbi Norge nu, så den 1 okt börjar vi på Lysebu, det ska bli spännande!

That's it for today, take care.

I lördags

Här kommer bilderna från i lördags är vi var hos Henke på 21års kalas och drack drinkar och tog en sväng på Country. Väldigt trevligt med mysiga vänner och god dricka.
Kan ju tillägga att vi hade en lugn och skön dag i söndags med Harry Potter och chips..

sliten..

ojoj vilken fest det var igår!
uppdaterar med bilder lite senare, nu ska vi kika på harry potter!

Oslo







Vi tog en 24timmars tur till Oslo i förrgår,

Johanna!

Igår pratade jag med Johanna! Började nästan gråta och skratta för de kändes så overkligt :) men de var riktigt skoj, hon berättade allt de hade gjort den senaste tiden, att hon går på college, att hon tyckte NY började bli litet (!) och sen sa hon att det är ju snart julafton :) Mycket trevligt att äntligen få prata av sig lite med henne och hur kul vore det inte om vi drog ihop ett gäng och åkte och hälsade på henne! Jag är lätt på iaf.
Igår var jag in på jocks och sprang en stund, alltid lika skönt. Sen tänkte jag gå på bio efteråt men när klockan närmade sig nio kändes det inte lika kul att gå själv, så jag hoppade över de. Har faktiskt varit själv på bio en gång men det var inte meningen, long story..
Idag blir jag hemma med sjuk dator, den ska hämtas nån gång under dagen och eftersom jag inte har en aning om när måste jag vara hemma hela dagen och vänta, men det är fotboll kl.14 och de ska jag se.
tjarå.
 


2dar

Mkt sliten idag efter två dagars snurrande på krogen, mer än jag egentligen orkade. Igår låg jag i soffan med pjamas och täcke långt in på eftermiddan men sen käkade vi pizza och Nalu & Emelie var på besök så vi duschade och drack champagne.

Ni får ursäkta egobilderna.

Nu ska jag rehab:a några veckor och ta det lungt. Sökandet i Norge börjar på allvar, kanske..
Annars har det varit en jävlig söndag. Hejdå

Gårdagen

Vet ni vad, jag tror jag låter bilderna tala för sig själv..
image725


ut å äventyra!

image703

Jahapp de blir visst utgång ikväll med brudarna!
Och här ser ni två platta systrar skulle man kunna säga (iaf håret)

Lova att ni också har en bra kväll
nu blev jag just serverad en apelsindrink, bye!

8 September

Tja!
Idag har jag varit hyfsat arg på vaios kundtjänst, efter tre samtal kunde jag äntligen få hjälp och nu ska min dator iväg på rehab i Frankrike några dar, yippie... Nåväl, det är väl bra att den blir lagad iaf.
Annars har jag inte gjort nånting alls idag, gick omkring i pjamas till typ tre, sen tog jag ett långt bad, very nice. Sen köpte vi glass från glassbilen och jag låg ute i solen nåra minuter, det är tokblå himmel!
Har beslutsångest om jag ska följa med ut ikväll, är som inte så sugen men.. vi får se!
Nu vet jag inte vad jag ska skriva längre, tjaro!

Ett tag sen..

Nu har jag inte bloggat på några dar, största anledningen till det är väl att min dator har pajjat lite men jag ringde Vaios kundtjänst imorse (fick för övrigt vänta en halvtimme typ,suck) och fick lite tips så imorgon bör den funka!
Har skaffat gratisvecka på Jocks eftersom mitt månadskort tog slut i måndags och igår var jag på Body Jam (dans pass) haha, jag skrattade rätt mycket för mej själv för det märks att jag inte har dansat på nått år! Koordinationen var inte på topp, inte smidigheten heller då jag sträckte mig 15min in i passet.
Tänkte dra in på Step ikväll, det har jag inte tränat på väldigt länge. Sen hoppas jag på en fika med Zandrish.
Jaa.. annars är allt lungt, inget nytt på Norge-fronten.


Jag bjuder på en gammal bild från Roskilde06!

Haha


Fotosession i Hammerdal


Japp idag har vi varit ute med Eos 30d & 400d och fotat lite samt ätit morötter, mycket gott.
Ikväll är det 50års kalas här ute på landet, trevligt trevligt.