Fredag!

Idag har jag æntligen helg kænsla, trots att jag inte ens ær ledig i helgen. Men imorn børjar jag 13 så ikvæll ska vi nog ta oss en liten runda på krogen, har ju likør 43 hemma som blir urgod med helmjølk. Men først ska jag på møte med min personliga trænare kl 19 och Erik ska på massage samtidigt.
 Har varit mycket att gøra idag på jobbet så jag tog en liten fikapaus nær jag slutade och hamnade visst hær sen.. lika bra att sitta på internet medan man har en dator i nærheten :)
Længtar jættemycket tills vi åker hem till påsk, jag ønskar mig bra væder då. Ska gosa massvis med Jullan också!
Funderar på att stanna i Oslo i sommar, men de beror ju också på vad man får før jobb osv. Kalle & Isabelle ska flytta hem i juni iaf.
Ja, thats it for today. Bye!

Bilder

Hej! Här kommer en liten uppdatering i bilder vad jag har haft för mig den senaste tiden. I helgen var familjen Hagström och hälsade på och det var väldigt trevligt. Här kommer ett fåtal bilder från den vistelsen;






De här bilderna är från i går, söndag när vi tog "a walk in the park" i vigelandsparken och jag fotade svartvitt så jag faktiskt har träningsvärk idag..






Här är bilder från förra veckan..





44630-803

....


Vårat lördagsnöje: lana på ett café 1 min från oss :)

Alla hjærtans dag!

Ahh vilken fin dag vi hade igår! Jag var ledig och solen sken och det var blå himmel, så himla skønt! Så har det varit några dagar nu och man får verkligen påskænsla, hoppas att det ær så den veckan vi kommer hem! Iaf, så åkte jag upp till Frognerseteren/Tryvann och satte mej i snøn och solade i tre timmar, superskønt! Hade uppdaterat ipoden också så det var perfekt att lyssa igenom massa låtar. Sen øverraskade jag Erik med att åka samma t-bana som han hem :) Fast jag fick inte gå av på samma stælle før han skulle visst gøra lite hemlisar.. och det var inga dåliga hemlisar heller, nær han kom hem hade han med sig en stor bukett med orangea rosor och andra blommor, så himla fint! Dessutom hade han en årgångs champagne (!) som vi drack tillsammans med ost & vindruvor. OCH han hade bestællt bord på ett supermysigt stælle som vi har kikat på førut, Spiseri och Drikkeri heter det. Mycket god mat och gott vin hade de. Så vi hade en vældigt romantisk och trevlig kvæll! =)
Så blir det nær man har værldens bæsta :)

Nu ikvæll sitter jag på jobbet, har vældigt lite att gøra och ska snart bege mig till t-banan før att åka hem, ska bli skønt. Men sen jobbar jag 8-15.30 lør & søn och fri på mån. Medan Erik ær fri lør & søn och jobbar mån, såklart. Men på torsdag kommer familjen Hagstrøm och det ser vi fram emot så mycket, ska bli skønt att vara ledig då.
Annars ær allt bra tror jag, har dock haft hosta skitlænge så jag nog måste gå till lækarn snart och få nån bra medicin, så størigt att ha før det gør inte ont eller så utan jag bara hostar.
Idag hade jag ett skønt och riktigt riktigt roligt træningspass på gymmet.(som før øvrigt har blivit valt till Oslos bæsta nyligen!) Jag hade lite bråttom till jobbet men hann planera in ett 30 minuters løp-pass och nu fick jag æntligen anvænda ipod-armbandet (rosa! :) som jag fick av Erik i julklapp och det gjorde så mycket att ha det på! Askønt att inte behøva ha ipoden i handen, eller ens behøva tænka på den! Så hade jag ju lagt in massvis med ny musik och igår gjorde jag en løpnings-musiklista och den var så bra! Tiden gick alldeles før fort och jag tænkte "ånej nu har det reda gått 20 minuter, neej"... :) får ta och gjøra om det snart igen!
Nu ska jag tradera lite innan jag går hem.
Ha de!

mååååndag

sorry för kass uppdatering. vårat internet är inte riktigt att lita på.
Förstår att ni är nyfikna på vad vi har haft för oss den senaste tiden.. =)
Vi har möblerat om i vårat rum, blev jättefint! Erik har bilder på sin kamera så de kanske kommer upp nån gång, annars får ni väl helt enkelt komma och hälsa på oss här i oslo! Längtar supermycket tills om två helger när fam.Hagström kommer, då ska vi fira Eriks födelsedag och äta middag på lysebu och massa annat. Två helger efter det kommer mamma, johan och linnea på besök och det ska också bli så kul! å sen åker vi hem för en veckas ledighet, hoppas på riktigt nice påskväder när vi åker skidor!
nu ska jag gå iväg till t-banan, börjar kl. 13 idag.

hade på bade!