Piteå

Förra veckan var vi ju i piteå, och här är bilder därifrån!

Måste bara tillägga att vi firade två år i lördags, även fast ingen av oss kom ihåg det ..

soooool

nu är vi tebax från piteå, tog en vilodag i hammerdal också innan yranveckan som drog igång igår! vi har haft riktigt sköna dagar med sol o bad, tokfint väder men iiskallt i vattnet, fast vi har såklart badat ändå. såg uggla, sonic syndicate o lite av pengabrorsan.  jag tog morronpromenader längs strandkanten utan nån annan människa på stranden, så härligt då stranden blev överbefolkad bara nån timme efter.
jag hade annars en riktigt skön morgon idag, tog en promenad i soliga hammerdal och sen direkt ner och tog ett morgondopp i hammerdalssjön, asnice!
imorn blir det lunch på stråket med alla vänner och sen big party här hemma!
å en annan sak.. vi skulle ju hämta johan på flygplatsen nu ikväll, men han kom aldrig med flyget så vi tänkte att han kanske hade fastnat i nån strejk som var i tyskland, men sen hade han ringt till mamma och sagt att han hade kollat fel på biljetten!!! MEN JOHAN! vi vill ju att du ska komma hem nuuuuuuu. men kom på fredag istället då, det får väl också funka. vi saknar dej!

løve


Måste bara lægga in den hær fina bilden på Erik! Han har verkligen værldens finaste øgon, værldens bæsta personlighet och det bæsta ær att jag har bara så kul tillsammans med honom! Jag blir bara så glad och lycklig av dej Erik! <3

mysiga dagar

åh vi har det bara så bra hær på væstkusten.. får umgås med mysiga danskar, får se fina hus och landsbygder och idag var vi ner på en jættelång och stor strand som låg i vejlby, dær fanns massa sommarhus och tydligen var det i princip bara tyskar som hyrde husen dær under sommaren. Vi tog också många fina kort men jag har inte med mig sladden till kameran nu, så jag får ta och lægga in dem senare. Sen i måndags har vi verkligen haft fullt upp, och min kropp ær ganska sliten, så førutom dæckade jag i soffan av trøtthet.. I førrgår var vi førresten ute och seglade tillsammans med Leas pappa, det var jætteskoj! Åsså såg vi några sælar som låg på en liten ø och softade. Nu ikvæll har vi blivit bjudna på middag hos Pernille som också jobbade på Lysebu ett tag, så nu sitter alla uppe i soffan och ser film medan jag ser lite efter hemresor+ att jag tænkte slænga in en liten uppdatering om hur bra vi har det hær, førut kænde jag bara direkt att, hit flyttar vi!, om det nu bara alltid kunde vara sommar vill sæga.. :)
Imorse var det rætt mulet men sen sprack det upp och blev både sol och værme, så skønt! På tisdag eller onsdag åker vi iaf till Piteå, blir væl egentligen bara att vi kommer hem, tvættar och packar om infør havsbad och festival, som jag ser fram emot vældigt mycket! Sen kommer Elin hem lagom till yran också! jippie :) Då blir det sommarfest hemma i lit med alla mænniskor man vill umgås med, mysigt!
kommer bilder så snart jag får tid, nu ska jag upp och se dansk film, både erik och jag ær ju riktigt grymma på danska nu :)

Mer bilder

Lægger in lite bilder från Michaelas kamera medan jag har chansen.

Bilder från igår då vi grillade med Michaelas kompisar:
 Måste bara tillægga en sak.. Jag har haft några toppenmånader i Oslo. Man lær sig mycket om både sig sjælv och andra nær man flyttar ifrån sin trygghet i några månader (eller som nær man ær ute och reser) Bland det viktigaste i livet ær att utvecklas, att få prova på olika situationer før att læra sig hur man reagerar och upplever olika svårigheter. Många av de mænniskorna jag har møtt under de senaste 10-12 månaderna ær sjælvstændiga personer, och æven vuxna nog att se det (lilla)positiva i alla situationer, som man helt enkelt måste ibland. Sen finns det tyværr æven de mænniskorna som liksom kommer i ens væg lite grann, som man måste ha omkring sig trots att man verkligen inte vill. Ni vet sånadær som har negativ energi omkring sig, som man bara vill sæga till att, kom igen nu, du lever en gång, så ta inte livet så allvarligt! Fast sånt kan man væl heller inte læra ut.., utan då måste man oftast ha varit med om en upplevelse som har tagit hårt på en, eller som man har upplevt som jobbig och deprimerande under en lång tid, och nær man efter några månader (år) tagit sig ur den tuffa perioden ser man livet på ett helt annat sætt, ur en annan synvinkel. Man bryr sig inte lika mycket om de mænniskorna med negativ energi, eller de småsaker som andra mænniskor orkar gnælla på. Man har blivit så pass stark att man istællet kan vælja bort dem, och fokusera på sånt som får en att må bra, saker och ting som gør att man får en skøn balans i livet. Det blir istællet det viktigaste.
avslutningsvis tillægger jag att det hær ær ju alltså min blogg, jag skriver vad jag vill och jag skriver hur jag vill.

Danmark

Så har vi tagit oss fram till Århus! Kom fram igår eftermiddag efter nåra timmar på tåget. Riktigt skoj att træffa Michaela & Mette igen.
Så efter en riktigt rolig helg i Strømsund så packade vi om, tog flyget till Malmø och væl dær tog vi in på hotell, riktigt skønt! Sen blev det en snabbfika med Malin på EspressoHouse i måndags innan vi åkte vidare till Køpenhamn och sen Århus. Igår hade vi en mysig kvæll med grillning och en liten bar runda inne i byn. Och jag ska avsluta med att berætta en big big nyhet, før nu hinner jag inte skriva mer, men..
Igår åt jag kyckling!


lægger in fler bilder sen

Helsingfors

Här kommer bilder från våran släktkryssning till Helsingfors helgen den 14-15 juni. Ska jag varna känsliga tittare kanske? Vi hade väldigt skoj iallafall!

sol


inatt somnade vi till en brasa, asmysigt!
nu ska jag åka hem till lit, å sen träffa nalu :)


idag längtar jag lite efter att resa, har just kollat igenom några bilder från våran resa förra året, längtar tillbaks..

home!

nu så, är vi hemma! kom hem vid fyra-tiden imorse.. nu ska jag fika lite frukost och sen kanske krypa ner hos erik igen och sova en stund till. men först tänkte jag bjuda på två bilder från förra sommarn när vi bodde i åre.
förresten, våra planer nu.. ser ut såhär; till helgen är det dunder, nästa vecka tar vi och drar till danmark, sen piteå, efter det yran å sen får vi se vad som sker. yess..