hemma

Nu har jag kommit hem, å vi har internet jippie.... lägger in en liten bild från mitt fina loppis fynd, kjolen som jag använder som klänning,,ohh smart va :) + mina guld sandaler, billiga som attan från tradera.  la in de sista bilderna från 17maj oxå på facebook.så nu vet ni de!

44630-856

här ser in förresten hur sängen borde se ut.. å ni ser också allt damm som e på våran spegel, men de bjuder ja på!

slutet av maj..

oh, shit nu var det længesen jag skrev i bloggen, tyværr så har inte vårat internet hemma varit så pålitligt. Men det har iaf hænt lite saker sen sist, den størsta nyheten ær væl att jag har faktiskt ætit fiskpinnar (!) før førsta gången på ca 8 år.. jag har funderat ganska længe på att børja æta fisk så en dag kændes det bara som att det var dags, så børjade ja lite førsiktigt med fiskpinnar, som ju knappt ens smakar fisk. Å nu vill jag testa lax, och i sommar blir det førhoppningsvis tannsjøn-øring. har funderat på kyckling också men det ær nog en bit kvar till dess. køtt dæremot ha jag inte ens tænkt på.
på tisdag natt åker vi hem! blir några dar hemma før att fira johans student och bara ta de lungt, de ser jag fram emot supermycket, ska verkligen bli skøøøønt att komma hem.
våran sæng har pajjat. ni som har varit hemma hos oss vet att vi har en uppblåsbar sæng (nu vet alla ni andra de också :) på slutet har vi behøvt blåsa upp den ca en gång om dagen men i førrgår vaknade jag av att vi låg helt på golvet.. så de va den sængen. som tur va så har vi ju lansoffan(bæddsoffa), så vi fick bæra in den på rummet istællet. så från den dær jættemjuka (ibland lite før mjuk!) sængen till soffan som ær stenhård, haha.. men vi vænjer oss nog!
næe, jag ær på jobbet nu så ja måste dra vidare, har saker att gøra...men nu fick ni en liten uppdatering iaf.
hade!

Godmorgon

Godmorgon! Nu har jag snoozat en halvtimme så då är det väl dags att gå upp... :) Igår tyckte jag att det skulle vara hemskt gott med scones (!) som jag typ aldrig har gjort, (förutom på hk:n) så jag satte igång där vid halv elva på kvällen, och det var riktigt gott. Det blev ett mysigt kvällsfika tillsammans med en bok och en kopp te, äkta engelskt.
Nu ska jag göra gröt till frukost och sen ska jag iväg och träna innan jag åker upp på jobbet, början klockan 13 idag. Fast det jag egentligen vill göra är att vara ledig tillsammans med familj och vänner och bada, sola och bara slappa. Man blir så glad av att se att det snart är sommar! Träden är alldeles gröna, det är så ljust ute länge på kvällarna och varmt i luften, skönt.
Hinner inte lägga in några bilder nu, men de kommer nog snart. Hade!

H&M

Nu har jag iaf bestämt att jag säger nej till H&M jobbet, kändes så himla mycket mer värt att vara ledig i sommar än att jobba. Förra sommaren jobbade jag från maj-augusti och lovade faktiskt mig själv att jag inte skulle göra det den här sommarn. Så nu blir det kvällsdopp i indalsälven, danmarks besök och kanske nån enstaka jobbdag :)
I onsdags var det kalas, ska lägga in lite bilder på facebook! I torsdags spelade vi brännboll med folket från jobbet, det blev danmark mot sverige (med ett finlands-svenskt och ett norskt inslag) vi vann såklart!
Igår såg jag och Erik "The Blair Witch Project" å fy tusan vilken läskig film det är! Jag har sett den en gång förut, då tillsammans med Malin och jag minns att vi satt ihopkrupna i samma fåtölj och kramade varandra av rädsla :) och igår gömde vi oss under täcket och jag hade en kudde för ansiktet genom slutet av filmen, usch jag borde egentligen inte se skräckfilmer :)
Just, ja, tror inte jag har berättat hur det gick med historien om den sura gubben.. dvs han som är ekonomiansvarig you know.. då när jag pratade med hotellchefen direkt efter att det hade hänt, så sa han ju att det inte var ett acceptabelt beteende och att han skulle prata med honom. Men efter det har jag inte hör nåt, så jag gick in till chefen för nån vecka sen och frågade om de hade pratat.. och ja, det hade de gjort.. men han, ekonomen, hade såklart inte uppfattat vårat "samtal" på samma sätt som jag hade gjort, och sen var det tydligen inte så mycket mer än det, vi har inte gått vidare med det här och då när jag satt där och pratade med chefen så verkade han inte tycka att det var så farligt, eller han liksom snackade om andra saker. Och jag, ja jag har ingen ork kvar till den där händelsen. Men jag undrar ändå, hur ställer sig hotellet och chefer till konflikter? Vad är det som avgör om en anställt känner sig kränkt? Och hur går man vidare med en sån sak? Är det skillnad på anställd och anställd dvs chef? Det är fanimej så svårt att få "vuxna" att lyssna på en ibland, att få dem att tro på en och att få dem att hjälpa en. Vad gör man åt sånt?