Tisdag

Hej alla mina kära bloggläsare! :)
Nu sitter jag hos Erik, men han är inte hemma...åkte hit som en surprise men han var visst ute och åkte med bilen, "ring när du kommer hem då" sa jag, hihi.
Så då passar jag på att blogga lite medan jag väntar. Tror jag ska se senaste avsnittet av Desperate Husfruer här, skitbra serie för övrigt!
Idag har jag varit och tränat med Elin på jocks, skitkul! Måste vi göra om.
Nä nu ska jag surfa runt lite på tradera tror ja, hade!

Hektisk måndag

Puuuh nu börjar jag äntligen lugna ner mig. Har haft fullt upp hela dan för ovanlighetens skull! Började med att ta bussen från Hammerdal till stan kl. 06.25, kom in en timma senare och läste öp medan jag väntade på att Hemköp skulle öppna kl. 8. Sen jobbade jag där till 12 tiden då jag och Nalu gick och fikade på tehuset, så himla mysigt att fika! Skitlängesen jag gjorde de.. sen har jag träffat en psykolog idag faktiskt! Vi pratade om min cellskräck, och min sjukhusskräck(sprutor, ta blodtryck mm) blev väl inte direkt botad men det var skönt att prata av sig lite! Sen mötte jag upp Nalu och vi gick på Pause för att invänta hennes gamla årejobb kompisar och sen kom Linnea också så gick hon och jag ner på stan och kollade lite, sen tog vi bussen hem vid halv sex och jag lagade mat, kollade igenom alla auktioner, fixade på rummet och nu sitter jag här med datorn i knät och lyssnar på musik. Skönt att varva ner lite! Tror jag ska ta ett bad ikväll också, skumma lite med tända ljus.. mmmm...
Imorn ska jag följa med Elin och träna på Jock's, ska bli skitkul! Gud vad jag har längtat efter jocks.. :)
Apropå träning så har min alldeles egen personliga tränare Erik gjort ett träningsschema åt mig och idag är det intervall så det är nog dags att ge sig ut snart, ska bli riktigt spännanade att se hur det funkar!

Ser fram emot Halloween på lördag oxå!

Hammerdal


Dont forget to look in to my tradera auktions HÄR


Lördagskvällen spenderas i Hammerdal, vi har precis ätit middag och snart blir det hallonpannacotta till efterrätt, mums! Ska kanske kolla på skräckfilm ikväll, hjälp.. om det är nåt jag verkligen är rädd för så är det ALLT som skräckfilmer innehåller.. kommer aldrig glömma när vi såg signs filmen, och alien går utanför fönstret och alla kollar på honom, så kollar ailen precis in mot fönstret där alla står... uuuuuh skitäckligt! Får väl gömma mig bakom en kudde så går de bra.
Nästa helg blir det halloween fest i Strömsund som det verkar! Blir nog en heldag att fixa sig på, käka middag och dricka vin, ser jag väldigt mycket fram emot! Nån som vill hänga på?
Hittade några bilder på Eriks dator som är tagna för nån månad sen, slänger in dom oxå så blir inlägget lite roligare :)





Ella skulle sova...

Fredagsnöje

Jag och Erik har precis varit ute och sprungit, inte ofta man spenderar en fredagkväll i löparskorna minsann.
Nu ska vi lana lite och sen blir det cops med the och kanske lite morot/gurka/paprika dipp!

Det här trivs jag med, Mysigt!

Bilder



I förrgår..stack jag och Erik ut och sprang på elljusspåret här i lit,riktigt skönt men lite läskigt när det var så mörkt och mamma precis hade berättat att de hade hittat en riven ren där.. iaf, så körde vi lite styrka oxå och gjorde en mumsig smoothie när vi kom hem, för att sen sitta vid datorn ett litet tag, svettiga och trötta :)




Igår.. gjorde vi en superjuice med äpple, rödbeta, broccoli, morot, gurka, ingefära, citron, bladspenat och paprika, smakade väl sådär men supernyttigt! Sen tog vi en kort promenad med Jullan och avslutade kvällen med Linneas supergoda cookies.




Idag.. gjorde jag apelsinjuice till Linnea och apelsin/morot till mej själv sen satt jag vid datorn en stund medan vi väntade på pizzan i ugnen, sen stack vi ut och sprang i kylan.




Men nu måste jag ta och sova, för imorn ska jag upp och jobba och sen ska jag leka med Marielle och Elias hela dagen hade jag tänkt! Go'natt!

Tannsjönbilder

Har ju glömt att lägga in bilderna från i helgen när vi eldade i Tannsjön..


Tradera!

Yes, nu ligger det lite fler plagg ute på min tradera sida, så buda på!

Om ni trycker
HÄR kommer ni dit



Idag har vi firat Linnea som fyller år! Sjöng för henne imorse vid 7-tiden, sen åt vi frukost allihopa med färskpressad apelsin/honungsmelon juice, mumma! Annars har jag jobbat en sväng och som sagt lagt ut lite grejer på tradera å nu har jag och Erik precis varit ute och sprungit, superhärligt!

Skogspromenad


Jag tvingade med Linnea på en skogspromenad idag. Julia däremot behöver man inte direkt tvinga med för det är det bästa hon vet! Att få springa lös i skogen och lukta på allt som finns där är det bästa hon vet och det märker man på henne oxå, hon blir helt galen när hon får springa lös :) Hon är helt i sin egen värld då.
Vi brukar alltid gömma oss inne i skogen, så när Julia har märkt att vi är borta så springer hon fort som tusan och letar efter oss :) Kurragömma med hund! Det finns iallafall en jättebra skogsväg dit vi brukar åka och gå långa promenader och mamma hade hittat ett par gamla slalomskidor där inne i skogen och idag såg jag och Linnea att det hängde en cykelslang LÅNGT upp i en gran!? Hallå hur tusan kom den dit liksom? Mycket märkligt..

Och när vi gick där för nån vecka sen såg vi en vattenpöl som liknade ett hjärta.. med lite fantasi ser ni det :)

Nä nu tänkte jag bege mej ut på en springtur med Eriks ipod, han har så himla bra musik så det är skönt att få lite variation från min ipod där det bara finns billboard musik. Dessutom kan jag lyssna på hans egna låtar och de är perfekt att springa till! :)
Imorn och på fredag ska jag jobba med Nalu, det ser jag fram emot! Sen åker vi till Tannsjön och bastar och bara myser på fredagkväll. Och på måndag fyller LINNEA år! 

Juice!

Haha, jag och Erik har suttit hela morgonen och kollat på DVD:n som följde med till juicemaskinen, man får jättemånga bra tips och inspiration till olika sorters juicer och smoothies! Typ en juice med rödbetor, broccoli, selleri, och äpple! Måste ju bara testas.
Till frukost gjorde vi iaf ananas, apelsin och honungsmelons juice! Riktigt gott med alldeles färsk och kall juice.
En grej som jag tänkte på är att vi äter ju väldigt mycket konstiga grejer, ni vet med alla tillsatser och olika färgämnen osv, egentligen kunde man ju lika gärna göra sin egen salsa, pesto eller müsli.

Hittade förresten en rolig tävling som jag tänkte vara med i! Har ju sagt att jag måste köpa en ny stegräknare då jag inte riktigt kan lita på min som jag har nu, men varför inte ta ett steg till, bli ännu seriösare och börja med pulsklocka, det verkar ju skitkul! Så nu tänkte jag ta och vinna en, och om inte det händer så får jag ta och inhandla en! :)
Iaf, tryck HÄR för att kolla in tävlingen!

Mmmmm

Aahh nu är jag sådär härligt avslappnad efter min sköööna löprunda! Sprang i mörkret, det enda ljuset var från månen, lite småläskigt mitt ute i ingenstans :) jag sprang riktigt fort iaf, kul! Synd bara att jag inte kan lita på min stegräknare, nä det blir till att införskaffa en mer seriös!
Nu ska jag dricka te och mysa resten av kvällen, bye bye!

Gårdagen!

Haha, herregud vilken kväll det var igår.. Hade skitkul tror ja? :) har iaf mått riktigt dåligt hela dagen, sov först till två nån gång sen kunde jag sakta ta mej upp ur sängen för att göra lite apelsinjuice, färskpressad såklart! Men jag kunde inte ens skära apelsinerna så mamma fick fixa de :) Sen har jag vilat, vilat och vilat! tog en dusch och det hjälpte lite grann iaf. Har slagit in massa klädpaket nu på kvällen som ska skickas imorn också. Tänkte dessutom lägga upp fler kläder på tradera, så jag blir av med allt nån gång. Jag har lagt bilderna i tidsordning, det kanske märks :) Vi sjöng iaf singstar,började hos Cissan och sen fortsatte det hos Löken & Maria där jag oxå träffade Zalla vilket var jättekul! Många härliga människor där igår! Sen drog vi på Olearys och röjde. Tack för en rolig kväll allihopa!
Nästa helg blir det iaf bastu i Tannsjön, det ska bli skönt!
Nu väntar jag bara på att Erik ska komma, vill bara mysa med honom resten av det här dygnet!
 



Haha, här är favoritbilden!

fredag

Idag känner jag mej mest sliten. . . .

Torsdag den 9 oktober 2008

Aaahh vad jag är trött just nu.. tänkte bara ge er en liten uppdatering å sen ska jag lägga mig mot kudden och somna in snabbt som tusan.
Jag som inte är van att gå upp så tidigt vaknade i morse halv sju... halv sju! Det är ju sjukt tidigt det.. speciellt när man är ledig.. eller arbetslös.. eller fritidsforskare.. jaja, har fått mycket gjort idag iaf!
Tog en promenad med jullan där hon fick springa lös, sen åt jag frukost i säkert en och en halv timme, läste tidningen och gjorde en rosa juice i min nya JUICE MASTER! som jag inte ens har berättat om.. beställde iaf en för nån dag sen och igår kom den! Å den är heeelt underbaaaar, i love it!
Iaf, åter till min dag.. Lotta från SRB ringde mej och hade lite problem så jag lovade att hoppa in och köra lite på hemköp, tog en sväng förbi saneraren Nalu oxå och hälsade på.. det var kul :) sen när jag kom upp på hemköp så står de en person å håller på att fylla på naturgodis.....eehh... då visade det sig iaf att det var hon som skulle vara där, och att hon hade mobilen på lagning och massa missförstånd och bla bla bla. Så då var det bara att vända och strosa runt en sväng på stan, jag hade ju ändå betalat parkeringsavgiften så.. Linnea kom in och vi kikade runt lite, gick på bibblan och lånade lite böcker, sen for vi på kupan och jag fyndade ett fotbad för 40kr! tänkte kanske testa de imorn. vi tog en sväng på ÖB oxå bara för att det var så nära. jag visste inte ens att de hade flyttat...
sen var de raka vägen hem! vi lagade mat och sen tog vi en skön springtur, ja och linnea. askul!
imorn är det morgonpromenaddejt med marina som gäller kl.10.00! ska bli skoj att ta igen allt snack man inte har hunnit med :) å de kan ju vara en hel del alltså!
påminner oxå om att de flesta av mina auktioner slutar imorn, så ta en sista titt dit!
skickar förresten många hälsningar till mina kära syskon i grannlandet, hej hej!
å hälsar till erik oxå som jag inte har träffat på mååånga dar, hej erik!
åsså hälsar jag såklart till alla er andra oxå!

nää... nu är de tajm to sleep tror ja :) GOD NATT!

Tisdag den 7 oktober 2008

 
Här är några bilder som iaf inte blev suddiga från i lördags :) Förresten så är det alltid lika härligt att vara i Norderåsen och jag har bara bra minnen därifrån, tackar jag bl.a Maria för!
Ni glömmer väl inte att fynda bland mina kläder på tradera? Lägger in mer eftersom!

http://www.tradera.com/category/category.aspx?ftgnr=614160&listtype=0

Tjejklassikern

Har läst på lite om tjejklassikern och det verkar ju otroligt roligt! En bra utmaning, då man under 12 månader ska vara med i Kristinaloppet alternativt TjejVasan eller KortVasan (30 km) samt Tjejvättern (90 km), Vansbro Tjejsim (1 km) och Lidingö Tjejlopp (10 km).

Kortvasan har jag redan varit med i en gång, men det var flera år sen nu. Jag känner mej jättepeppad nu faktiskt och funderar på om jag ska ta och anmäla mig till tjejvasan som är om bara några månader. Skulle behöva införsaffa en cykel oxå.. köpte ju iofs en cykel nyss men det är skillnad på cykel och cykel :)
Är det nån som har lust att hänga med mig på det här? Annars kör jag för mig själv, gud vad kul med riktigt bra motivation!
Var ute på ett löppass ikväll oxå, men jag börjar ana att min stegräknare inte riktigt stämmer, var ute på en sträcka som jag (om jag minns rätt) tror är runt 6 km men stegräknaren visade bara 4,3 km. Kanske dags att köpa en ny..
Nu måste jag ta och lägga mig, kommer väl drömma om längdskidor och baddräkter!

Söndag 5 Oktober 2008

Godkväll mina kära vänner!
Idag har jag haft en riktigt skön och slapp söndag, vi har bara tagit det lungt hela dagen. Erik vaknade till vid tio i morse och berättade att det tokregnade och tokblåste så det var bara till att somna om och vakna igen vid två-tiden. Sen packade han in alla väskor + cykeln i bilen och åkte hem till Hammerdal för att umgås lite. Så jag och mamma tog med Jullan och gick en långpromenad, så himla fint när solen ligger sådär lågt och lyser på alla gula och röda löv. Åsså blir man så glad av att se Julia springa lös, hon blir helt tokig ibörjan och springer överallt sen lugnar hon ner sig men hon älskar att nosa upp nått roligt spår och sen sticka in i skogen för att komma tillbaks igen efter en liten stund. Så nu har jag hängt lite på tradera och nu är det middagstajm, mamma har lagat nåt special :) Igår var vi förresten och kollade in Östersund Downhill bana, skitcool! Måste nog testa den till våren.
En annan rolig grej vi gjorde igår var att vi åkte till Norderåsen och träffade massa härliga människor!


Äntligen traderasäljare!

Nu har jag äntligen lagt in lite grejer på tradera, än så länge är det bara kläder och det finns bl.a H&M, peak och ett par skitsnygga levis jeans där, så ta och kolla in och se om ni kan fynda nånting! Allting ligger på 1 krona som utropspris!

http://www.tradera.com/category/category.aspx?ftgnr=614160&listtype=0


Träning

Nu ikväll har jag och Linnea varit ute och sprungit, hon var jätteduktig och sprang hela vägen. Sen har vi haft lite styrketräning med olika övningar här hemma, skitkul! Så nu är jag utnämnd till personlig tränare :)
Idag har Erik storstädat våra cyklar och nu är han ute och smörjer kedjorna också. Jag har tagit upp alla potatisar ur landet och krattar löv, sen började det regna så då gick vi in.
Imorn kanske det blir en sväng på stan, mamma ville att vi skulle köpa singstar till henne :) Så det måste vi spela i jul när Elin & Johan kommer hem! Grattis Johan förresten som hade fått jobb, kul!
Ingen som har en lägenhet att hyra ut i åre förresten? vi tar tacksamt emot alla sorts tips...




Är så glad över att jag har världens bästa syskon!