blåbär

Haha, igår när alla andra runtom i världen gjorde sig fina inför utgång, tog jag på mig stövlarna och åkte upp till björnen och plockade blåbär i en timme, sen stannade jag till på gymmet och tränade, kollade på friidrott och bastade -hur härligt som helst! Var nästan inget folk där, och klockan var väl halv tio nånting, så då kan man höja musiken jättehögt och då blir det liksom lite lättare att träna.
Sen somnade jag nästan med en gång när jag kom hem, skönt!
Idag ska jag mest packa ihop det jag ska ha med mig i helgen för ikväll åker vi till stockholm och imorrn ska jag springa tjejmilen!

rullskidor!

Nu ska jag snart gå upp på jobbet men först vill jag bara visa er vad jag gjorde igår;



Åkte inlines med de här tjejerna! Gå in på deras blogg
www.rullatillnorge.blogg.se

Det är min kusin Sofia och jag längst upp sen är det hennes kompisar från Ljusdals skidgymnasium, de sov här i söndagsnatt och lagade middag åt mej :) lyxigt! De var jättekul att få lite tjejbesök! Sen skulle jag följa med dom till duved på rullskidor, var det tänkt.. men det var alldeles för svårt, har bara åkt en gång tidigare.. så jag tog mina inlines istället och det var perfekt! hur roligt som helst faktiskt!

blåbär

har varit och plockat lite blåbär i björnen idag med Erik & Iris, medan Elin & Emma lånade våra cyklar och utrustning och tog sig nerför berget. Imorn ska jag cykla, längtar till dess!
Nu sitter jag på jobbet, är lugnt en liten stund nu, har varit rätt mycket idag och det är så kul när det händer nåt igen, har ju varit toklugnt i sommar. Men nu är det lite att göra igen och de gillar jag! Jobbigt bara när det är nåt man inte kan svara på, man vill ju hjälpa till med allt men men..
Jobbar hela veckan och sen kanske vi ska skjutsa Johan till Oslo i helgen, annars åker vi nog in till stan på lördag och shoppar lite, fiskegrejer bland annat, jag behöver ett fiskespö! Ska på peak-rean som börjar på torsdag här i åre också, ska bli kul!
Har inget internet hemma för tillfället, därför ni inte får några bilder. Och min dator har fortfarande virus, men vi jobbar på det..

helgen

Gud vilken bra helg jag har haft! I fredags kom Erik hem, sen kom mamma, Elin och Linnea lite senare. Sen åkte Linnea hem på lördagmorron och Johan kom upp istället :) så då åkte vi till Storulvån och plockade kantareller hela dagen, fick ihop minst 5 kilo! Plockade lite blåbär också, lagom så det räckte till en paj. Så vi åt en sjukt god middag igårkväll, gräddstuvadekantareller, MUMMA! finns nog inget godare i heela världen. Sen blev det blåbärspaj till efterrätt, och efter en film så blev alla jättetrötta runt halv tio-tiden.. så sov man gott den natten! Och imorse gick jag upp tidigt för vi tänkte cykla, jag och Elin.. men det tokregnade ute så jag och mamma tog och frostade av frysen, och det har nog i princip aldrig hänt i den här lägenheten, det behövdes verkligen. Men efter nån timme så trotsade vi regnet och stack ut och cyklade ändå, Elin lånade Eriks cykelskydd och kläder och min cykel, och jag hade Eriks. Å hon var jätteduktig! vurpade bara tre gånger :) vi cyklade nån timme, sen hem och ge grejerna till Erik & Johan som också skulle ut, dock så vart allting dyngsurt nu eftersom det verkligen hade spöregnat.. :)
jag och Elin tog med oss Jullan sen och gick och kollade när de cyklade, och det såg bra ut, johan hade bara vurpat en gång :)
ska cykla med Elin imorn också, ska bli skoj!

Virus

Min dator har fått dödsvirus, därför jag inte har uppdaterat på några dagar. Men nu sitter jag på jobbet så jag tänkte jag skulle passa på att skriva lite medan det är lugnt här. Ställde klockan på 05.50 och snoozade ett litet tag sen var det bara att gå upp, det bästa är verkligen att inte tänka alls då utan bara göra de, även fast man är sjukt trött! Har dessutom sovit till typ 11-12 hela veckan så det var en stor omställning. Men sen är det sovmorgon en vecka innan jag börjar lika tidigt nästa fredag igen.
Man börjar märka att det går mot höst, dags att börja använda mössa och höstjacka känner jag.. kanske inte blir nåt mer badande i sommar? tråkigt isåfall..
Vi ska åka och kolla på golden retriever valpar nån dag framöver, vet inte riktigt hur jag ska kunna åka därifrån utan att ta med mej en! de är ju så otroligt söta när de är valpar (när de är vuxna också såklart) men just valpar.. är nog de sötaste som finns!
Elin & Johan flyttar till Oslo snart, tråkigt men då får man ytterligare en anledning att åka dit och hälsa på, jag saknar faktiskt oslo.
Jaa.. hade kanske inte så mycket mer att skriva, men trevlig helg på er allihopa!

björnsafari

glömde berätta att vi har ju varit på björnsafari idag! såg tyvärr ingen björn, inte ens en älg som man kan tycka att man iallafall borde få se.. men det var kul att åka runt ute i skogarna i ingenstans :) vackert är det också ute i naturen! finns mycket blåbär och snart mycket hallon, såg hur många hallonbuskar som helst. kom en störtskur när vi var ute och åkte, hörde åskan också.
jaja, nu vet ni det :) nu blir det filmtajm! har faktiskt varit ute och sprungit en liten sväng nu på kvällskvisten så nu är jag nyduschad och luktar gott igen, det behövdes, haha :)

Tannsjön


I fredags tog det mig ungefär 4 timmar från att jag lämnade åre till det att jag kom till hammerdal, haha :)
då på kvällen drog vi på hemmafest, erik dj:ade. sen i lördags sov vi i princip hela dagen, trots att det var jättefint väder! drog iaf till tannsjön på eftermiddan och väl där gick vi ner och badade det första vi gjorde,superskönt! sen blev det grillning och middag med alla kusiner + respektive. sen åkte vi äntligen ut med båten! fick dock inte en enda fisk, fast olof hade en gädda som dock släppte. sen idag har vi burit in ved och det har nog aldrig hänt i mitt liv förut så erik förevigade mitt slit :) tog ett skönt dopp sen efter de tillsammans med ella.
åsså har vi ätit middag och tårta för emil fyller år imorn, 17 tror jag de va.. :) nu sitter vi på lan! jag och typ 7 killar. erik dj:ar! :)

segt..

gud vad segt det är här på jobbet idag.. har varit här sen kvart i sju imorse och det har varit väldigt lungt hela dagen. Inte så konstigt kanske med tanke på att det är strålande sol och blå himmel ute :) längtar tills jag slutar så jag också får gå ut och njuta lite, fast det blir bara en kort stund för sen ska jag packa ihop min väska och bege mig till bussen som går 16.00 sen får jag äntligen träffa min älskling som ska möta mej på busstationen, jag längtar!
ska till hammerdal ikväll där det tydligen är lan, ska ta med min egna dator också så jag kan joina :) sen blir det fiske i tannsjön på lördag tror jag, det ser jag verkligen fram emot! ska ta med kameran också och förhoppningsvis blir det en gädda eller två, eller ännu bättre, öring!
Nä nu ska jag ta och gå en sväng i lokalen här, det är helt tomt! Har redan städat allt jag kan komma på, och moppat golven å grejer..

trevlig helg allihopa! :)

förra inlägget

i mitt förra inlägg hade jag just varit ute och sprungit och var full av endorfiner och lycka och lugn.
det är därför läkarna ger motion som recept till människor med depression! för att träning gör en gladare, speciellt efteråt :)

jag kan förstå

jag kan förstå varför läkare ger motion och träning som recept mot depression

Åre


Typ den enda bild jag har på oss allihopa från det här året! Här är när vi hade frukostmöte om Litsfestivalen, tror det är förra måndagen

Nu är jag hemma i Åre igen! Har fortfarande ångest över att yran är över, då man under förra veckan hade minst 10 personer omkring sig hela tiden och det var full fart och ljud och musik. Men nu är det tomt och tyst och känns jättekonstigt. Men det tar säkert bara nån dag att vänja sig vid det. Ska iaf iväg på jobbet snart och då får man ju träffa lite folk :) Tänkte jag skulle äta ur frysen och vårat skafferi nu under den här veckan, kan behövas! Åsså sparar man pengar :)

Lady GaGa!


Wow wow wow vilken bra konsert det var igår!

Nu sitter jag och dricker te i soffan, har sovit några timmar under eftermiddagen och sen köpte jag och Erik pizza, äkta söndag :) Men nu är det dags att hårdträna inför tjejmilen som är om mindre än en månad!
Ska åka till Åre imornbitti, blir själv där hela veckan när Erik är i Hammerdal och jobbar, försörjer familjen :) Fast jag ska också jobba och sen vill jag bara till Tannsjön nån kväll nästa vecka och fiska, har längtat efter det så länge nu.