Gold's gym

Gold's gym Åre har alltså blivit min nya arbetsplats! Jag är fortfarande kvar på Åregården med frukosten, men det blir inte så många timmar där så då är det perfekt med ett extrajobb. Dessutom är det perfekt med ett jobb som man trivs otroligt bra med! Jobbade själv i receptionen på Gold's för första gången förra helgen och det gick superbra! ska jobba de flesta helgerna framöver också, ska bli riktigt roligt!
Annars lever vi i våran härliga Årebubbla :) man lever i nuet och tänker inte alls tillbaks eller framåt i tiden, vilket är väldigt skönt faktiskt. Ikväll ska vi käka tacos och kolla på Bolt :)
å måndag fyller Erik 24! och på söndag fyller Elin 24!

Fredag

Fredagkväll och här sitter jag vid datorn, tänkte uppdatera lite och sen sova, är sådär härligt trött nu.. Tog först en morgonpromenad hemma i Åre och hämtade ut våra tisdagskort på Bygget från Gold's, sen tog jag bussen som tog 2,5 timme in till stan där jag gick och tränade, har saknat gymmet där så det var kul att vara tillbaks. Sen kom jag hem och fick middag av mamma, har legat i soffan framför tv:n/datorn sen dess.. skönt :)
Har iaf slagit ut bitar av båda mina framtänder sen sist, så otroligt klantigt! Måste ringa moster Lena och se om hon kan hjälpa mig..
Funderar också på att skaffa mobilt bredband och stänga av internet på iphonen så jag kan blogga lite oftare eftersom det, störigt nog, inte går att blogga från iphonen.. dåligt..
Här kommer lite bilder också..

min bästa kompis!
familjen, samma kväll som Elin åkte
Erik tar på sig pjäxor inne på Hanson
 Sen drog vi upp på skutan och myste!

Trivs så himla bra i Åre och kan tänka mig att bo där för alltid!