Onsdag

Idag har jag haft en riktigt bra skiddag! Det var dimmigt nere i byn och i lågzon men uppe på skutan var det strålande sol och blå himmel, och en otroligt vacker utsikt. Tog några bilder med mobilen som jag tänkte lägga in på facebook, funkar ju tyvärr inte att mms blogga som jag hade hoppats på.
Sen gick jag en sväng på dippans afterski där det var en hel del folk från åregården, mkt bra drag var det! väldigt skoj :) och nu jag har nyss kommit hem och käkat middag, tänkte dra mig upp på golds och träna lite snart.
imorn är jag oxå ledig men sen på fredag ska jag äntligen få jobba lite! har inte jobbat mycket alls nu i januari, så jag hoppas det blir mera timmar i februari. eller också inte, så kan jag åka skidor hela dagarna :)
förresten.. jag vet inte om jag har skrivit att vi tackade nej till en toppfräsch lägenhet, mitt i åre? okej nu har jag gjort det iaf.. den var verkligen toppen men vi gjorde en + och - lista för den och här vi bor nu, och + listan blev mycket längre här :) vi trivs sjukt bra här på ovalen!
nä nu ska jag gå och packa träningsväskan!

Torsdag

Oj, nu var det längesen jag uppdaterade!
Idag har jag jobbat för andra gången på gold's, det är skitkul men mycket att lära sig!
har åkt skidor i veckan, dock inte idag - när det var nån minusgrad och strålande sol. men men, det kommer flera sånna dagar.
nu sitter jag och väntar på att Nalu ska komma hit och umgås lite, sen ska vi på reaggekväll på tottebo.
hm, that's about it..

fredag

jahapp, idag är det alltså fredag, har dock ingen fredagskänsla eftersom det inte spelar så stor roll för oss här i åre vad det är för dag :)
imorse började jag klockan sex, vaknade halv fem av mig själv... så då var det lika bra att kliva upp. har jobbat frukost och lunch idag, med Regina och Mikaela som är så himla härliga :) riktigt skoj att jobba med dem.
Så nu har både Erik och jag kommit hem, ska försöka undvika att somna så jag sysselsätter mej lite med datorn.
igår klippte jag med, blev skitbra! vet inte riktigt hur jag ska lägga in bild på det bara... får försöka lösa det på nåt sätt.
förresten! så kollade vi på en skitfin lägenhet igår, som låg alldeles vid torget. två år gammalt hus, jättefräsch en och en halva å ca 50 kvadrat. sen fick vi dessutom ett erbjudande om en annan lägenhet, med bastu som också låg typ på torget.. skoj!
på torsdag ska jag jobba andra gången på gold's, det ser jag fram emot!
fullt upp här i åre :)

onsdag

Igår åkte vi skidor, var inte så värst bra före, ändå tills vi kom till rödkullen, där var det hur bra som helst! var jättefint när klockan började närma sig tre och solen gick ner. idag är alla andra ute och åker men jag stannar hemma för jag har sån sjuk träningsvärk i benen sen ett pass på gold's i förrgår.. + skidåkningen igår, vilket har gjort att jag knappt kan gå i trappor idag. men jag ska iväg till gold's snart igen, för att jobba! ska gå med Andreas idag och lära mig receptionen, ska bli jätteskoj!
imorn ska jag klippa mig klockan tio, gud vad skönt det ska bli.

iphonebilder

Det har hänt litegrann nu på några dar..
I höstas fick jag veta att jag hade fått jobb på Åregården, jag fick ett special schema efter eget önskemål om att jobba varannan vecka frukost och varannan vecka städ. Första frukostveckan hade jag innan jul och den gick jättebra. Första städveckan hade jag under jul och fick då ledigt alla dar utom lör-sön den veckan, så jag var jätteglad över att jag kunde åka hem till jul. Andra frukostveckan gick ännu bättre och jag jobbade även lunch + serverade på nyårskvällen, vilket var riktigt roligt trots att jag inte har gjort det så många gånger. (härliga arbetskamrater också)
Min andra städvecka var alltså den här veckan, men i söndags blev jag sjuk så jag var hemma från jobbet mån-tis + att jag var ledig ons-tors, så jag gick på jobbet först i fredags. Alltså totalt min tredje dag på städet.. Och min sista... Jag har blivit jätteless på att städa nu, det är inte ett dugg kul längre faktiskt. Så jag och min chef där kom fram till att det är bättre att låta nån med lite mer motivation ta över mitt jobb där. Så, nu jobbar jag bara varannan vecka frukost! (och lunch och middag ibland) Och det känns helt fantastiskt skönt faktiskt...
Men! Jag har pratat med Andreas på Gold's gym om att få jobba extratimmar i receptionen där och om det är nåt jobb som jag verkligen skulle vilja ha så är det de här. Tror det skulle passa mig perfekt!
Och! Igår ringde Erik och sa att det var en kille på hans jobb som undrade om jag skulle kunna tänka mig att jobba med onico nån gång per vecka i några månader, som ett eventjobb. Vilket lät hur kul som helst, så jag pratade just med den killen nu och han skulle ringa tillbaks om lite tider och sådär.
Så, från ett jobb direkt till ett annat.....

Här är iaf mina iphonebilder, alla är från igår!

iphone

wohooo! igår köpte jag en iphone :) erik köpte också en samtidigt så nu kan vi lana överallt! så himla kul å ha internet i mobilen, har googlat och läst massa på wikipedia om bl.a påsken och fiji. har även lagt till klockan i NZ, los angeles och new york. åsså kan jag kolla väderet i auckland, sydney och åre på bara några sekunder :) sjuukt nöjd med telefonen! enda minuset, som också är ett stort utropstecken är att det inte går att skicka eller ta emot mms! va! hur kan man göra en sån multifunktionell mobil som inte kan det här med mms. skitknäppt. men, det jobbas dock på problemet så det ska bli akutellt snart -bra, då kan jag mobilblogga!

ikväll åker elin! ='(
fast... gud vad kul dom kommer få :)

internet i stolen

om man har dator i stolen så får man iaf internet!
igår åkte jag skidor guuud vad kul det var! började dock känna mig sjuk så afterskin fick bli en kopp te på åregården. sen blev jag sjuk på kvällen med feber och ont i halsen, drygt... har varit hemma från jobbet idag.
ikväll ska vi spela 8bitars, om det startar...

old pics

haha, vad sjukt kul det är att kolla igenom gamla bilder!

är hemma nu, ledig i tre dar. har jobbat asmycket nu i veckan, slutade elva på nyår, hem å säga gott nytt år sen somna och jobba 8 dan efter. helnöjd med det.
har varit i strömsund idag med elins bil på besiktningen tyvärr gick den inte igenom. imorn ska jag fika med tjejerna sen längtar jag till på söndag då ska jag åka skidor!