Torsdag

Brudparet ville inte att vi skulle lägga upp några bilder från bröllopet  på facebook  så där blir det inget album men här är iaf två bilder från i lördags.


Nu ska vi äta tacos sen ska jag fundera på om det blir yran ikväll eller inte, helt otroligt att jag ens funderar på att INTE gå! har verkligen aldrig hänt. men det handlar om pengar i år, tyvärr känns det som att jag inte har råd

onsdag

Idag har jag jobbat i 11 timmar, satt ute på nödutgångstrappen och käkade lunch i solskenet så jag fick känna av solen & värmen litegrann iallafall, för ett tag där var det ju skitfint väder! Men sen vart det mulet igen.
Har packat litegrann men orkar inge mer nu så jag tar resten imorn, tänkte sätta klockan rätt tidigt och starta dagen med en morgonpromenad, får se om jag möter lika många polisbilar som jag gjorde häromdagen, då var tredje bil var en polisbil! Men som sagt, då kan man känna sig trygg iallafall :)
Jag ser jättemycket fram emot morgondagen! Ska bli så kul att träffa alla och speciellt Elin & hennes lilla Amanda..
Sen är det fredag och efter det är det lördag = bröllop! Känns helt overkligt faktiskt, men det ska också bli otroligt kul! Tar med mig kameran och kommer säkert lägga in några bilder här på bloggen.
Men nu har mitt brun-utan-sol torkat så nu är det läggdags!


Vilka skor ska jag ha?

Okej, nu måste ni hjälpa mig. På lördag ska jag på bröllop i Östboda utanför Bräcke. Jag har bestämt klänning men frågan är vilka skor jag ska ha till?

Alternativ 1 är ett par svarta, väldigt högklackade (för att vara mig :)


Alternativ 2 är ett par som kanske passar lite bättre färgmässigt, med låg klack


Skriv i kommentarsfältet vilka ni tycker! Och om ni inte svarar går jag dit barfota... :)

regn..


Längtar tillbaks till i lördags då jag och elin låg på beachen hela dagen.. just nu öser det verkligen ner, som det har gjort hela dagen.. går ju liksom inte att göra nånting utomhus då.. skulle vilja springa en sväng, eller iallafall ta en promenad.. kanske får ignorera regnet och göra det ändå.
det kryllar av polisbilar här inför eu-toppmötet, då kan man känna sig trygg iaf :)
skulle verkligen behöva vinna på triss nu, vart tog alla mina pengar vägen!?

torsdag

jag är väl för bra, har just varit ute och sprungit en mil. laddar inför tjejmilen i augusti nämnligen!
men nu ska jag äta pannkakor som erik står och steker, med blåbär, hallon & jordgubbar, mums :)
måste lägga in en bild på mitt blå-svarta blåmärke sen som jag fick från cyklingen igår, de är skitfint, haha

onsdag

Nu ikväll har jag jobbat, 3 och en halv timme. när jag gick på jobbet sken solen och medan jag var inne ösregnade det och lagom till jag skulle gå hem hade det slutat, tajming! :)
annars idag har vi cyklat, jag har äntligen fixat min cykel, fått en kedjestyrare till den så kedjan inte hoppar hela tiden vilket är sjukt störigt. har också köpt säsongskort nu, dock sved det rejält i plånboken..så mycket att erik fick betala :) (okej jag lånade av honom)
på fredag kommer cissan hit med sin motorcykel, då ska vi åka upp på skutan och sen kanske bada nere vid stranden om det är fint väder, vilket det nog skulle bli! sen kanske elin kommer upp under helgen också, hon var lite uttråkad hemma :)
längtar jättemycket till yran iaf! inte länge kvar nu..
har för övrigt fått så långa naglar så det börjar bli svårt att skriva :)

Nytt i garderoben

Hej på er! Nu är jag tillbaks från gotland, kom fram till åre igår natt.
Orkar inte skriva så mycket nu men jag lägger in lite bilder på lite shopping, klänningarna är från stylebystars som hade utförsäljning nere i visby. (klicka på de små bilderna så blir de större)






idag

Vi mötte upp Anders & Lotta på broken förut i eftermiddags, jag drack en strawberry daquiri och det var sjukt gott :) väldigt svalkande i solen! Sen gick jag på personalmöte på jobbet och efter de hem och nu har vi precis storstädat hela våran stora femma, så skönt att få det gjort innan man åker iväg.
Cyklade ju förresten idag! sjukt kul var de! ramlade två gånger varav den ena måste sett ganska rolig ut, vilket de också gjorde enligt Erik.. :) vi var uppe på toppen och jag kom från en nedförsbacke rakt mot snön, fick dock ingen fin övergång som jag hade hoppats på utan cykeln tvärstannade vid snökanten och jag gjorde en fin volt över styret.. :)
nu är det sovtajm, ha de fint allihopa!

downhill


Yes! Gud vad kul det var!