Tisdag...

...vilket betyder att snart åker jag hem och får träffa elin & johan (å mamma, linnea, erik å halva släkten också! :)
Idag fyller mami 50 år, kan man inte tro! Grattis igen mamma och hoppas du har en bra dag!
Själv har jag legat inne i sängen hela dan och läst och ätit choklad, riktigt skönt faktiskt. förutom att jag har en sjukt irriterande fluga här inne.. den kom från ingenstans helt plötsligt och låter jättemycket, hoppas den är borta när jag kommer hem för jag ska nämnligen iväg på jobbet nu snart,börjar 17 idag. det är rätt konstigt att börja den tiden,då alla andra normala människor kommer HEM från jobbet då.. eller kanske går direkt och tränar från jobbet :)
Har vilodag idag vilket betyder att det kryper i kroppen på mej och känns som det var huuur längesen som helst som jag tränade, även fast det bara var igår.. har två vilodagar per vecka och dom dagarna är jag jätte rastlös i kroppen, jämt! men man behöver ju vila också..

glöm inte att kolla in mina auktioner, många av dom som går ut imorrn! resten ligger ute i några dar till

http://www.tradera.com/category/category.aspx?ftgnr=614160

Söndag..

Idag är det söndag.. jag har börjat den här dagen på äkta söndags-vis med te, frukost vid elva, mysdress och tofflor åsså lyssnar jag på beyoncé och shoppar lite julklappar över nätet.
Har sån fruktansvärd träningsvärk i ryggen, armarna och vaderna sen combaten igår.. och säkert lite från dansen & body balancen. men det känns bra :)
Var en jättetrevlig medlemskväll på holiday igår med pasta buffe och lite vin. vi satt och snackade rätt länge där nere innan vi begav oss mot dahlboms, men där var det lite för mycket norskar och inte så många man kände så jag var faktiskt hemma lite efter tolv. rätt skönt att komma hem så tidigt en lördagkväll.
Så idag ska jag bara fortsätta slappa i soffan och sen bege mig mot jobbet till fyra..

Fortsatt trevlig söndag allihopa!

cyklar...

Ojojoj det blir dyrt det här.. sitter och kollar på racing cyklar för mellan 10-13 000, ska ha en sån nån gång! helst till våren då eftersom jag ska cykla vätternrundan i min tjejklassiker :) som för övrigt är del två snart, eller ja -i februari! har fått med mig några andra tjejer men försöker peppa dom flesta :)
har hittat ett par spinninskor också som jag vill ha men de är slut överallt! finns inte min storlek vilket är otroligt störigt.. shimano wr40 heter dom iaf, kanske nån som har ett par hemma att sälja? :)
och skotern.. har fortfarande inte varit på banken, men det blir nog framöver. nu är det ju snart dax för skidpremiär också, snökanonerna har gått på full fart de senaste dagarna.
Inom 8-10 dagar kommer vi flytta tillbaka, till våran helt nyrenoverade lägenhet, jippie!

Imorrn är det medlemsfest på Holiday men först är det roliga pass under dagen på gymmet och jag ska först träna body combat, sen ett disco pass och avsluta med body balance, där jag måste gå ca en kvart innan slutet då jag ska jobba mellan 16-18. sen börjar pastabuffén och fördrinken kl.19 nere på holiday, det ska bli kul

måste kolla vidare på idol nu...

tisdag

Har varit hos Nalu ikväll och käkat middag, kantarellsoppa och baugetter -mums! Sen har vi druckit gott te och slökollat lite på tv.. myspys! Jag lånade en skjorta också som jag kanske ska ha på lördag då det är Gold's Gym fest på holiday, det ska bli skoj!

Jag ska prata med en tjej på banken som heter Marlene(johanna, ja din kusin :) om lån för att kunna köpa en skoter! jag är verkligen sjukt sugen på att köpa en, vet dock inte riktigt vad för skoter jag ska ha men det ska jag prata med Ulf (eriks pappa) om så kanske vi kommer fram till nåt :) att ta lån känns stort men spännande! är kanske inte så värst spännande igentligen, haha :)

Längtar till nästa helg då elin och johan kommer hem!

För övrigt går det jättebra för mina auktioner, nästan alla som har bud på sig vilket jag tycker är jättebra för det betyder att jag får skicka iväg det, och det kommer till användning! :)
Har ni kollat nåt?

Tradera


Nu har jag suttit i flera dagar och lagt upp massvis med grejer, mestadels kläder ur min garderob som liksom bara ligger utan att användas. Bättre att försöka sälja det vidare till folk som kommer använda det istället då!

Gå in och kika på den här
länken


Är helt snurrig i huvet, har suttit hela morgon idag också och lagt in byxor och annat. Somnade inte förrän vid halv två igår då jag satt och kollade igenom alla mina gamla bilder på bilddagboken, ganska kul att kolla tillbaks!
Nu ska jag fixa i ordning mat till jobbet (blir nog tacos sen igår) och sen ska jag upp och jobba mellan 16-20 och sen tänkte jag träna efter det. Imorrn ska jag på Body Balance för första gången på evigheter, det ska bli skoj!

In och buda med er nu! :)

Tradera


Har lagt in lite kläder på tradera, klicka
HÄR

kommer mer inom kort! men till dess, buda på :)


(bild från förra året då jag också la ut massa grejer på tradera )

Morgonmys

Godmorgon! Jag hade egentligen satt klockan på morgonpromenad kl.9 men det gick verkligen inte att ta sig upp då, så jag snoozade vidare tills jag hörde att det var nån som höll på med låset till ytterdörren! Men det var bara nån från bygget (som har sitt personalboende här) som skulle kolla om de behövde köpa nya möbler.. haha, rolig start på dagen :)
Har gjort te och tänt mitt ljus från ikea med tropisk lukt, vilket luktar underbart, åsså har jag ett vykort där med små fina cupcakes som jag tänkte skriva på och skicka iväg... :)

Testade en shaktimatta igår också, vi säljer dom på Gold's och så finns det en som man kan låna hem. Men trots att jag kämpade utan nånting mjukt under så tyckte jag väl inte att den var någonting speciellt. Bra nervarvning inför man ska sova kanske men den gjorde inga undervärk med mig. Kanske känns den bättre för personer med spänningar och problem i ryggen? Det kändes som jag hade bränt mig i solen när jag steg upp från den :)

Idag ska vi laga risottto med kycklingfiléer och kesoröra, det ska bli gott! Sen jobbar jag mellan 17-21.30




jobb...

Insåg just att jag har jobbat nio dagar i rad.. känns dock inte som det! och innan det var jag ledig två dar och jobbade åtta dagar i rad.. Tur jag gillar mitt jobb! :) och sen är det ju inte så att jag jobbar åtta timmar varje gång jag är här heller, som igår då jobbade jag ju bara 2,5 timme.
Vi var på Country igår, deras halloween firande är ju hur kul som helst! hade min topp-3 utgång i åre nångonsin igår! :) det var jätteroligt att se allas utklädnader och träffa massa folk, det var fullpackat också vilket det nästan aldrig har varit när jag har varit där.

nä nu ska jag fortsätta jobba :)

trevlig söndagkväll allihopa!