Frukost


Just ätit frukost och nu är det dags att hoppa in i bilen och bege sig till gymmet! Ska bjuda Erik på lunch idag och sen börjar jag jobba kl.17

idag



Nalu, jag vet att du inte gillar allt för många inlägg om hundar, :)
Men måste bara visa hur Ella såg ut efter att hon hade varit i en bäck.. Här hade hon precis hoppat in i bilen innan vi for upp till Ullådalen och släppte henne lös så hon fick springa av sig lite i snön, var rätt mycket snö där uppe, stenhård förstås men ändå. Man såg skidspåren i backen sen i våras.

Sen tog vi en sväng på åre bageri och fikade lite och bläddrade i nyaste magasin åre och åreidag. mysigt! åkte hem och gjorde coccosbollar och tog med oss upp till peter på glasberget där vi är nu. jag sitter i soffan och lånar internet medan peter & erik dj:ar, mysigt att sitta och lyssna på musik :)
Ska beställa ett par spinningskor
härifrån kanske blir nåt annat roligt också, de har rätt så billiga adidaskläder bl.a. Men sidan är så stor så det lär ju ta nån timme att gå igenom allting! Är lite sugen på nya downhill kläder, långa byxor vore kul! och bra när det börjar bli lite kyligare.

La mig förresten och vilade när jag kom hem från jobbet, gissa om jag somnade.. vaknade två timmar efter och var helt borta men oj vad skönt det är att sova mitt på dagen!

Godmorgon

Så här tidigt var det längesen jag var uppe! Hade klockan på 05.50..  och såklart vaknade jag till vid fyra tiden, då hade inte Erik gått och lagt sig än, han hade kollat på typ 25 avsnitt av Prison Break :) kunde iaf somna om rätt snabbt och sen var jag rätt pigg när klockan ringde, vilket var väldigt skönt för jag hatar att gå upp så tidigt.
Mysigt att ta bilen till jobbet när det är så lite folk ute och fortfarande mörkt. Har tänt ljus i fönstrena nu så det blir mysigt för de som är på spinningpasset sen när dom är klara, å såklart för de som är i gymmet också :)
Ska nog åka nånstans sen i eftermiddag där man kan släppa Ella lös så hon får springa av sig lite, vet inte riktigt vart bara..
Sen ska jag jobba både lördag och söndag, Erik sa nånting om oktober fest på CC också? får se..
Kanske man ska ta och äta lite frukost nu då.. Jobbar iaf till 11.45 idag så det är skönt!

Trevlig fredag allihopa!

Ida och Ella äventyr


Jag och Ella tog en promenad/löptur förut idag ändå, det var ju så fint väder! Eftersom vi bor granne med olympia passade det ju bra att ta den vägen. Svårt att tänka sig att Jon Olsson och c.o landar här på vintrarna..


Vacker utsik över Åresjön och byn..




Fin hund! :)


Utsikt från transportsträckan rödkullen-olympia


Bräckepipen som man inte är van att se den..


Mycket snö kvar vid rödkullen..


skoterspår t.o.m!


Ella fick springa lös och härja, hon skuttade glatt in i skogen, rakt genom bäckarna och rullade sig gärna i snön.. Var rätt så skitig och blöt när vi kom hem :)


snön som för övrigt var stenhård..


Vacker utsikt återigen!


Sen var det lätt nerförslöpning från ullådalsvägen


Hemväg!

Symaskin?

Är det nån som har en fungerande symaskin till övers förresten? Har kollat på blocket men där finns det bara jättegamla som inte ser ut att funka längre..

Tisdag..

Idag är jag helt ledig för första gången på över en vecka, känns skönt men också lite konstigt. Funderade på vad jag skulle hitta på, om jag skulle träna, laga nåt maträtt att ha i frysen eller kanske gå en shoppingrunda på byn. Men nu har jag suttit vid datorn nån timme och det är så skönt att inte göra nånting alls.. Har ju Ella här så det räcker med en hundpromenad idag tror jag. Iallafall fram till i eftermiddag då vi ska åka in till stan och käka middag med födelsedagsbarnet :)

Erik jobbar idag på Hanson, haha den enda dagen då jag är ledig så ska han jobba för första gången på jättelänge :)
Det är iallafall jättefint väder här idag, blå himmel och strålande sol. Vackert!

Funderar på om jag kanske skulle ta och ta fram alla kläder som jag ska lägga ut på tradera framöver, har rätt mycket som jag skulle vilja få bort nämnligen. Fyndade förresten ett par cheap monday på tradera för 57:- för nån dag sen! Världens bästa sida :)

Lyssnar på Jordin Sparks nu på youtube , har ju nämnligen ingen spotify, jag är förmodligen den sista människan som INTE har det.. haha. Men hon är ju så sjukt bra! Helt underbar röst har hon.

Imorrn ska jag på möte på Holiday om jobb, dock inte jobb på holiday utan ett extra jobb i vinter.. ska bli skoj att höra litegrann om det.. kan berätta mer sen när jag vet.

Slutligen.. GRATTIS till Linnea som blir 16 idag! :)

söndag

Längesen jag uppdaterade nu! Sen sist har vi flyttat en bit från byn, bor nedanför olympiabacken nu sen två veckor tillbaka. Våran lägenhet på ovalen renoveras nämnligen och det kommer bli tokbra! Det är ytterligare några veckor kvar innan vi kan flytta tillbaka men det är det värt, för det kommer säkert bli så himla mycket finare.
För tillfället har vi fina Ella här på besök, det är så himla kul att vara hundvakt och jag vill bara köpa en egen hund nuu. Vi har gått långa promenader och myst i soffan :)
Har tränat och jobbat på som vanligt också, gillar verkligen att jobba på golds! måste bara fråga Andreas om det kommer bli fortsatt jobb efter jul, det har jag bara tagit för givet att det kommer bli, kan ju vara skönt att få veta på riktigt.
På tisdag fyller Linnea 16 år! Så då ska vi käka middag ute tillsammans på nån mysig kinarestaurang eller liknande. Ska bli skoj! Tänkte jag skulle gå en sväng på stan och kanske shoppa lite på gina och cubus då också som jag fortfarande inte har hunnit besöka.
Anmälde mig just till tjejvasan förresten! steg två i tjejklassikern :) ser jag fram emot! ska bli jättekul att åka längdskidor i vinter, längtar!
Nu ska jag ta och krypa ner i sängen, börjar bli trött nu..