Idag

Hoppade in och jobbade två timmar nu på kvällen, + fyra timmar mitt på dagen så idag har jag gjort min första jobbdag på två månader.. kom nästan ihåg hur man gjorde :)
Känns jätteskönt att börja jobba igen, det behövs pengar nu också för jag har ungefär 43:- på mitt konto :)

Nu har jag tänt massa ljus och myser i soffan. Ska kanske sätta på lite lugn Lars Winnerbäck också!

Ha det så bra alla fina!

Igår

Igårkväll var det hejdå-party för Jonny som ska flytta till Oslo inom en snar framtid. Erik hade tagit dit sina dj-grejer och spelade hela kvällen (tills vi gick på dahlboms) vilket var mycket trevligt!
Hade en väldigt rolig kväll och det får man ju känna på idag.. har mest legat i soffan och kollat på tv och ätit popcorn :) tänkte ta en liten gymrunda nu snart så man får röra på sig litegrann, har ju inte ens varit utanför dörren idag.
Har fastnat helt för alla sorters -fruar program, t.ex norska, svenska och danska hollywood fruar, och the real housewives of new york gillar jag också att se :) såg att det ska bli ett program om skånefruar också, vi får väl se om det är nåt att ha. Brukar inte alls kolla såhär mycket på tv men det blir väl lätt så när man är ledig.

Mr. DJ



Elin & Dennis :)


Våran lägenhet



(tryck på bilderna så blir de stora)

Tänkte jag skulle visa er lite hur våran lägenhet ser ut! Vi väntar på en drömsoffa som vi har beställt och till dess har vi en liten tvåsits-skinnsoffa. Vi hade tur att det var nytapetserat med en fondvägg i sovrummet och en i vardagsrummet.

Bullarna finns i frysen och kaffet går snabbt att göra, så nu väntar vi bara på besök! :)




Idag blir det en rätt lugn dag, har nyss varit och tränat (gymmet ligger ju bara ca 30sek härifrån) och nu tänkte jag slappa lite i soffan, ikväll ska vi på hejdå-fest till Jonny som flyttar till Oslo snart. Imorgon blir det nog också en slappardag och på måndag börjar jag jobba igen! Sen åker vi till Sundsvall och Ikea nästa helg, ska bli kul!

Hemma en sväng

Igårkväll for jag hem en sväng, har varit på cellprovskontroll hos barnmorskan idag, rutinkoll bara. Så passade på att städa mitt rum hos mamma, var jättelängesen jag dammsög där... det märktes! Rensade i garderoberna och fick till det riktigt fint. Tog en sväng med Jullan också och låg och pratade med mamma om vuxengrejer, typ hemförsäkring och sånt som jag inte har nån koll på alls.. :)
Nu har jag precis kommit till lägenheten, ätit middag och ska strax iväg och träna, ska på funktionell puls idag som är en typ av cirkelträning där man gör t.ex upphopp, bicepscurl eller benböj i 30-40 sek och vila i 20 sek, åsså håller det på så i runt 50 min. Väldigt bra träning, och rolig!
Ikväll ska jag äntligen se Sex and the city 2!





(Hittade en rolig lapp hemma med ett citat av min kära syster. Om ni inte ser vad det står; "Jag vet inte vad hon har för bil men hon har en likadan volvo som vi har)
Hon är härlig hon, min syster :)

uppdatering


Dags med en uppdatering kanske!
Vi har nu flyttat in i våran fina lägenhet på Granlidsvägen, en perfekt tvåa :) Trivs jättebra!
Börjar jobba igen på måndag vilket känns jättebra, har verkligen längtat efter det.
Känner inte för att skriva så mycket just nu men lägger in lite bilder iaf..




Uppe på skutan i helgen då jag var funktionär på en downhill tävling, Maxi Avalanche


Ella var med mig under de två dagarna och hon var ett väldigt bra sällskap :)


Plockade hjortron för första gången förra veckan, gillar det egentligen inte men fick ändå ihop en 3 liter nånting som jag ska ge bort istället :)


Och idag har jag bakat bullar! Luktar himmelskt i lägenheten just nu :)