Skidpremiär!


(klicka på bilderna för att få dem större)

I lördags blev det så äntligen dags att åka skidor igen! -14 grader och blåst hindrade mej inte.. men trots vädret så var det otroligt roligt att åka! Var ute igen i söndags och då tog jag de här bilderna. Tjejen i rött är min kompis Anna som jag åkte med båda dagarna. Vi fick blå himmel och sol och ett underbart före i backen.
Längtar redan till nästa gång jag ska åka skidor!

Första Advent

Idag är det alltså första advent, mysigt! Vi har riktigt vackert väder här i Åre idag, det är -13 och blå himmel och sol. Tänkte ta nåt åk i backen idag och sen åka ner på Åregården och dricka byglögg, blir nog en mysig dag. Börjar jobba kl.16 idag men vi har bara öppet fyra timmar så det är rätt lagom. Sen blir det till att tända första ljuset då när jag kommer hem!
Åkte skidor för första gången den här säsongen igår, och det var riktigt roligt! Ska nog köpa mig ett par pistskidor så blir åkningen ännu roligare.
Har sån tur att jag har fått ledig mellan den 23-26 december så det känns riktigt bra faktiskt. Under nyår däremot ska jag nog faktiskt jobba, känns inte som det är nån stor grej längre.. men vi får se!

Julpynt





Idag har jag julpyntat här hemma så nu ser det ut såhär;















Nu sitter jag och kollar lite på om jag ska köpa en mac.. ska kanske önska mig en i julklapp av Erik :)