IOWA

44630-5


Jag på förfesten innan Timbuk i fredags

Jag på förfesten innan Timbuk i fredags


Godeftermiddag.

Har fått massa låtar av Micke nu, vilket betyder uppdatering i både mp3n och musikmappen på datorn, känns skönt med lite nytt! Bla Helt Off som förövrigt släpper ny skiva här i dagarna. Längtar väldigt mycket efter Promoes soloskiva som också kommer ut inom en snar framtid, har lyssnat lite på Stures dansorkester som även kommer till Östersund och spelar på Gamla Tingshuset den 22 April. Samtidigt tar Timbuktu ledigt från Sverige under 2006 för att göra några få spelningar i Norge och också koncentrera sig på att skriva nytt material inför -07. Hoppas han lyckas lika bra som förut, men han gör alltid nyskapande och personlig musik & texter så det löser sig nog..
Har varit hemma över en vecka nu, grymt skönt att softa och träffa kompisar, borde egentligen ha sökt lite jobb inför sommaren men jag har ingen inspiration överhuvudtaget, jag kan sätta mig ner och försöka börja på ett CV men sen rinner allt av mig, jag går över till något annat istället och kommer inte vidare. Nu har jag ca två veckor kvar att jobba, sen bär det av till Vemdalen med Elin, Emma, Emma och ca sex andra tjejer, vilket ska bli vädigt kul! Får se om det blir nån dans, får se om det blir nån skidåkning. Supa blir det förmodligen iallafall :)
Sen är jag hemma en vecka och helgen runt 1Maj åker jag, Elin & Linnea ner till Göteborg för att hälsa på farmor&farfar, det ska bli jätteskönt och roligt att träffa dom igen, hoppas det är riktig vår där nere! Tar nåra dagar hos TK också, vilket ska bli ett kärt återseende, har inte träffat honom sen i November. Är grymt sugen på att hälsa på Maria i Linköping också så det blir nog en sväng förbi där också, också senast i november vi sågs!

Johan kommer hem runt den 15de Juni! Jag hade ställt in mig på att han skulle komma i Augusti men nu är det alltså runt två månader kvar tills han kommer och det gör mig så glad!!!!!
Snart är det alltså Maj, som jag har längtat efter den månaden! Sista månaden i skolan för alla studenter, förhoppningsvis vårkänslor och sol och lite värme! Sen kommer då underbara Juni med massa sköna grejer som händer! speciellt studenten, som gör mig så lycklig bara jag tänker på det! sen Hultsfred, en vecka på landet i skåne och sen Roskilde.!


Nu ska vi åka in till familjerätten ...

peace!