sthlm

igår anlände jag till stockholm efter en rätt seg bussresa där internet krånglade mest hela tiden. såg förvånat johanna på centralen där hon satt och väntade på sitt tåg till uppsala :) det var kul att träffa henne en liten sväng och hon ska med oss ut ikväll :) sen kom emelie också och det var lika roligt att se henne också.
sen for vi hem och somnade med en gång nästan. nu sitter jag i emelies sköna soffa och peppar mig själv att gå ut till lidingö för att anmäla mig till lidingö tjejmil som ju är på söndag, och den egentliga anledningen till att jag åkte ner. är dock inte ett dugg sugen på att springa på söndag så det känns oerhört jobbigt att gå dit... men jag antar att det kommer kännas bättre när jag väl står där på startlinjen och dessutom är det ju en del i en svensk tjejklassiker som jag har som mål att genomföra.
ska fixa mig i ordning och efter lidingö ska jag vidare ner på stan och shoppa, som jag har längtat efter det!

Uppdatering!

Nu är det äntligen dags för uppdatering igen! Lägger in lite bilder från när vi var i Turkiet förra veckan, hade en superhärlig semester med flyg från frösön,all inclusive och mycket sol & bad.
Imorn åker jag till stockholm igen, ska bo hos emelie och det ska bli jättemysigt att träffa henne igen! ska även vara med i lidingö tjejmil på söndag, första delen av tjejklassikern! ska bli kul, känner mig dock inte i lika bra form som inför tjejmilen men det ska nog gå ändå. Ska shoppa massa också hade jag tänkt :)