internet

Tjä folks!
Nu har vi movat in to another apartment typ en min från vår gamla. Men här finns INTERNET åh thank lord vi är i himlen, som vi har läängtat efter det här. (ja, jag erkänner. vi är ena riktiga nördar båda två.)
så nu sitter vi här med varsin bärbar framför oss och nöter, så att säga.
Men det känns bra. det känns riktigt bra.
nån som vill hyra en lägenhet i Åre förresten? skitfin men det finns inget internet.

Idag har Malin varit och hälsat på oss! Och Lisa +kompis och Lovisa och Emil. Malin fick hjälpa oss att flytta lite grann, hon är så snäll som hjälper till. Väldigt söt är hon också, åh man kan liksom inte sluta tycka om den tjejen,hon är så härlig. Du är så härlig Malin! Tror inte du läser de här eftersom du varken har dator eller internet, som vi diskuterade idag, men ändå! :)
Vi har fått jobb i Norge förmodligen. Antingen i Haugesund på samma ställe som förra året fast en annan avdelning (en B-avdelning!) så det känns inte så aktuellt. Och sen kanske på Gilde utanför Storlien, typ slakta får! Ma få si va som skjer typ som Erik skulle ha sagt. Han är riktigt bra på jämtska, ni skulle höra när han sätter igång :) Man kan liksom inte annat än älska honom!
Jaja.. jobbar ju på Marknadsfakta just nu, de går finfint, rätt nice jobb ändå. Bara att man blir lite rastlös av att bara sitta still hela tiden. Börjar på Holiday den 2juli, ska städa rummen och lägenheterna, jippie! Nåväl, det är ju ett jobb iallafall. Slutar sista Augusti och det kan bli svårt att få ledigt under yran! Har smått panik över det... hjälp! Nån som kan bjuda mej på bröllop eller liknande så man verkligen måste få ledigt?
Maria Revelj kanske, hon verkar ju ska gifta sig.... =)

SHIT POMMES NU ÄR DE SNART HULSTFRED. JAG KAN INTE LÄNGTA MER ÄN SÅ HÄR!


Lägger in lite bilder från Liisas 18års kalajs här nedan.
Å imorn fyller Johanna 20, weho! Då blir det Hawaii-fest hos den tjejen tillsammans med alla andra(som är hemma dvs) Fy 17 vad jag längtar! Lovely :)

     


p.s1stort grattis till Mikaela som nu har blivit mamma!
p.s2 Sahara Hotnights cheek to cheek e så gryyym jäääkla bra! högsta volym PÅ!

Peace over and out -------->

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback