30de juni

hallojsa!
idag gick vi in i vår sista jobbvecka, skönt! för nu vill man bara hem, då mina bästa danskar har åkt hem, så nu känner jag mig ungefär som timbuktu på bilden nedan.
Men sen tänker jag på att Erik är kvar å då blir jag glaaad igen!
Så, vi kommer hem (förmodligen) nästa måndag, då vi blir hemma en vecka ungefär, sen vidare till danmark och hälsa på alla igen :) sen hem, piteå, hem å njuta av yran och sen då på yranlördan ska vi på bröllop för eriks kusin hanna, och sen är det visst augusti och då blir det en sista minuten. såå vad ska vi göra sen då? kanske ha ledigt nån månad till och sen kanske jobba lite eller resa jag veeet inte men vi kan göra precis vad vi vill :)
de är så synd att vi inte har internet i lägenheten för ibland känner jag bara att jag måste skriva av mig. fast vissa gånger kanske de är bra för en ni vill inte läsa vad en arg ida skriver i sin blogg.... men nu är jag glad igen!
måste kolla upp vilket datum vi firar våran tvåårsdag på.. erik... minns du vilket datum de va nu igen...?
bild från
www.looptrooprockers.com

kryssning till finland

I helgen blev vi bjudna på en kryssning till helsingfors av farmor & farfar, då farmor fyllde 80år i maj. det var alla kusiner + flickvænner/pojkvænner så vi var ett ganska stort gæng, och det var riktigt kul! sov inte så mycket men dansade desto mer, drack goda drinkar, hade førfest i hytten med alla kusinerna och strosade runt i helsingfors en dag. mkt trevligt! bilder kommer førhoppningsvis rætt snart!
annars har jag rætt mycket att se fram emot, och det børjar ju med sverige-ryssland ikvæll! eftersom sve-span inte gick som den skulle så måste det ju bara bli rætt nu, hallå, ryssland liksom.. heja zlatan!
på fredag ska vi på midsommarfest hos Malin & Mette å på søndag har vi sommarfest, som en stor avslutning hær på jobbet, det længtar jag jættemycket till. idag har jag ræknat ut att jag bara har 13 jobbdagar kvar, najs!

du som skrev en kommentar på min blogg førut och undrade om lysebu var ett konferanshotell, Ja det ær det. (finns runt 10-14 konferansrum i olika storlekar) lysebu ær ett riktigt fint stælle och har mycket gott rykte i oslo och resten av norge (och værlden) men jag skulle inte rekommendera det som ett stælle att søka jobb på. inte inom det nærmsta året iaf. detta p.g.a att de har varit MASSVIS med krångel med løn, øvertid, osv som de har sagt skulle varit fixat nu, men fortfarande inte ær det, dærfør kanske det har blivit bra om nåt år. + att då har førhoppningsvis ekonomichefen gått i pension ... det finns mængder av andra bra stællen att søka jobb på i oslo! bemanningsføretagen ær (som jag har fått intrycket av iaf) bra och vill man ha ett jobb dær man kan tjæna mycket pengar så finns det hær. jag rekommenderar oslo men framførallt norge som ett land att søka jobb i!
personligen ær jag jætteintresserad av att åka norrut i norge, tænk att besøka lofoten, tromsø eller kirkenes!

næe, nu ska jag hem och vila lite innan det ær dags att træna, spisa litt mat och sen HEJA SVERIGE!


studenten


efter nåra dar hemma är vi nu tebax i oslo, har bara en månad kvar här innan vi flyttar hem igen vilken känns både skönt och lite tungt. trist att åka ifrån alla underbara människor man har lärt känna, men vi ska ju ta en sväng till danmark om några veckor så får vi hälsa på allesammans igen.
va iallafall väldigt skönt att vara hemma, kul att se johan & henke ta studenten, skönt att få vila upp sig lite i tannsjön också. men tusan vad mycket mygg det är hemma, har aldrig varit så här myggbiten tror jag, de bara kliar över hela kroppen och jag har säkert hundra myggbett.