uppdate.

Jäklarns vad jag var skrivsugen idag då, :)
Måster bara berätta för er alla som läser att vi minsann ska på fjälltur imorn, jag Elin & Emma P. Vi ska bort mot Storlien och vara ute heela dagen på fjället, förmodligen kommer det regna men de ska bli skoj.
Bakgrunden för det här är att Elin och jag satt och snackade nu när vi var på familjehelg i Ö-vik i helgen (förövrigt mycket, mycket trevligt:) och planerade vad vi skulle göra i veckan eftersom vi båda två var lediga. som förslag fanns bland annat att gå på spa, träna, gå på jamtli(Elins idé..) och sen råkade jag säga "fjällvandra" högt, men det var nog inte en sån dum idé ändå. Nåja, vi får väl se hur det går. :)

Har jag nämnt att jag är K  Ä  R ?

Kimberly, guld värd

Kimberly, guld värd


tränat .. puh!

Haha, har redan en sjuk träningsvärk sen jag var på Body Pump för tre timmar sen. Det känns i axlarna att jag inte har styrketränat på hela sommaren.

Såg min underbara Zandra där genom fönstret, hon fick en slängpuss :) Åh vad jag saknar den sköna tjejen. Hon som alltid får mig på så bra humör, hon som alltid förstår vad man pratar om och hon som alltid ställer upp och är en sån där superbra vän som alla borde ha. Zandra jag tycker om dig så mycket!

Erik kommer hem om tre dagar. Åh vad jag längtar, det liksom spritter i hela kroppen när jag tänker på det, har inte träffat han på två veckor snart. Tyvärr så kommer vi inte hinna ses mer än några dagar men det är bra nog mycket bättre än ingenting. Ska njuta av den tiden tillsammans med honom!  (kärlek)  =)

Och Maria Revelj, förmodligen världens bästa Maria. Jag saknar dej altlid. Vi har haft så mycket bus för oss och betydligt mer kommer det bli, för jag känner oss två; galna :) Jag tycker om dig och det vet du :)

Nalu, Johanna, Anna, Emelie, Såfia, Cissan, Marina, och alla andra sötnosar kommer jag sakna som bara den i Norge! (eller Barcelona . . . . . . . ) Peace och en hel massa kärlek till er!
Och en stor blåbärspaj till världens bästa Karl Johan! tihi

=

http://www.alltomstockholm.se/StockholmsArtikel.aspx?bid=872728&ct=9&kid=2


!

Jag är kär.
Om två veckor drar jag till Norge och jobbar i 3½ månad.
Kanske till Barcelona också.

puss

puss


:)

:)


Hängrast

Hängrast


Jag och Erik

Jag & Erik


Gäddfångst!

Gäddfångst!